Prima pagină » Local » Adrian Bursuc, patronul de la Body Line, a fost încătușat în această seară. A intrat în conflict cu poliția din cauza unei manifestări religioase 

Adrian Bursuc, patronul de la Body Line, a fost încătușat în această seară. A intrat în conflict cu poliția din cauza unei manifestări religioase 

08 oct. 2024, 22:57, 9 ,
Redacția BZI în Local

În această seară, Adrian Bursuc, patronul de la Body Line, a intrat într-un conflict cu poliția din Iași. Omul de afaceri s-a arătat nemulțumit de faptul că polițiștii au blocat o stradă cu prilejul unei manifestări religioase.

Pentru că Adrian Bursuc a fost vocal și și-a strigat nemulțumirea în stradă, polițiștii l-au încătușat și a fost dus la secție. Trebuie precizat că întregul conflict a fost înregistrat atât de către polițiști cu echipamentul din dotare, cat și de omul de afaceri cu telefonul mobil.

De asemenea, în zona respectivă (din șoseaua Tudor Neculai către Platoul Însorit) s-au adunat sute de oameni pentru a participa la manifestarea religioasă. Pe de alta parte, locatarii din zonă s-au arătat nemulțumiți de modul în care poliția a gestionat situația.

Deși evenimentul a fost anunțat cu câteva zile în urmă, autoritățile locale și oamenii legii nu au făcut nimic pentru ca traficul în zonă să se desfășoare în condiții normale. Pe strada blocată de polițiști locuiește primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

Sreada a fost blocată, deoarece a fost adus spre închinare Brâul Maicii Domnului, de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia, o manifestare religioasă la care participă credincioșii care au venit la Iași cu ocazia pelerinajului Sfintei Cuvioase Parascheva.

Brâul Maicii Domnului a ajuns la Parohia „Sf. Ap. și Ev. Marcu” – Galata II din Iași, unde, de la ora 09:30, a fost oficiată Sfânta Liturghie, iar de la ora 18:00 a fost oficiat Paraclisul Maicii Domnului, urmat de Taina Sfântului Maslu și Acatistul Sfântului Apostol Simon Zilotul.

Revenim!

Comentarii
  • Auzi la el taranul cum se prezinta: Adrian Bursuc Body Line, zici ca e functie in stat si trebuie sa stea politistul drept in fata lui. MML , spray in ochi, catuse si la sectie. Fa Doamne legi ca in America si unul nu o sa mai aibe tupel sa comenteze politistului aflat in misiunea!

    • Bogaciu Ionut

      Fa legi. Dar fa legi si pentru oameni. Ca ei sa le respecte. Nu sa te scuipe in ochi, ca tu esti un nimic si ei sunt cineva: nu-ti convine, contesta amenda! E ok?

  • Cam multă răbdare au avut domnii polițiști. Felicitări celui care a luat atitudine într-un final. Trebuia mai devreme.

  • Nu halesc milițienii dar asta e prea prost de la bodi linie :)) ce cauți aia primesti

  • un bou acest bursuc, un kakalau tzaranoi. Jos palaria pentry politie, tact, cu marlanul nu ai ce discuta.

  • Prostul asta are și porcăria de sala de langa Piața Alexandru? Dacă da, îți dai seama de ce țăran este după cum răspunde la recenzii. Un penibil, cu vocea lui de bețivan.

  • Un roman fericit

    Ce m-o racorit polițiști. Prea multa răbdare o avut cu tomberonul. Regele reclamelor pe coșuri de gunoi și patogen de sala de curva

  • Daca nu esti si ingamfat cand esti taranoi parvenit, esti degeaba.
    Inca ceva: ce plm e body line? Vinde ciorapi de dama sau ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`