Prima pagină » Cancan » Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, alături de românii din Israel. ”A trăit o experiență greu de uitat”

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, alături de românii din Israel. ”A trăit o experiență greu de uitat”

17 oct. 2023, 13:12,
BZI.ro, în Cancan

Partenerul de viață al Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu, este un adevărat sprijin pentru românii din Israel. Vedeta are doar cuvinte de laudă pentru cel care îi este alături și spune că nu este pentru prima oară când se află într-o astfel de situație.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. De-a lungul anilor, ea a reușit să-și construiască o carieră de succes în industria televiziunii și, implicit, un traseu profesional admirabil.

Datorită carismei și sincerității pe care le-a demonstrat întotdeauna, prezentatoarea TV a câștigat o mulțime de fani, care o susțin în fiecare pas. În viața personală, lucrurile merg la fel de bine.

Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, Violeta, care dorește să studieze Dreptul în străinătate. Mai mult decât atât, Andreea este mândră și de partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu, care în prezent se află în Israel pentru a ajuta pe cei cu adevărat nevoiași.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, alături de românii din Israel

Adrian Brâncoveanu a oferit asistență tuturor celor din Israel pentru a ajunge în siguranță în țară, împreună cu familiile lor.

Mai mult decât atât, Andreea Marin a dezvăluit că una dintre mamele aflate în aeroport a dorit să îi mulțumească și să spună că sunt alături de un om extraordinar. Se pare că nu este prima dată când partenerul vedetei gestionează o astfel de criză, motiv pentru care se prezintă foarte mândră de el.

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi.

O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit… Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Viva.ro.

Andreea Marin, ajutor neprețuit pentru menajera sa

Fiind o persoană implicată în foarte multe proiecte, Andreea Marin nu are timp şi de treburile casnice. Vedeta locuieşte alături de fiica sa într-o vilă din Pipera, iar pentru ajutor suplimentar pentru menaj a angajat o femeie care îi face mâncare şi curat în casă şi pe care o plăteşte corespunzător.

De fiecare dată când nu mai are mâncare gătită în frigider sau atunci când are nevoie de alte servicii, „Zâna” apelează la această femeie, care este fata „bună la toate”. Astfel, când are nevoie de ceva, Andreea Marin pune mâna pe telefon şi menajera sa îi face o ciorbă bună, precum şi ceva curăţenie prin casă sau prin grădină.

La un moment dat, din cauza unor probleme personale, menajera sa a trecut prin momente grele. Ea nu mai avea unde să locuiască cu fiica ei, astfel că Andreea Marin i-a sărit în ajutor.

Recent, Adrian Brâncoveanu a oferit asistență tuturor celor din Israel pentru a ajunge în siguranță în țară, împreună cu familiile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *