Prima pagină » Local » Adrian Ambrosie s-a despărțit de Politehnica Iași
Adrian Ambrosie s-a despărțit de Politehnica Iași

Adrian Ambrosie s-a despărțit de Politehnica Iași

17 iul. 2020, 16:37,
Cristian Zavastin, în Local

Clubul Politehnica Iași a anunțat astăzi încetarea înțelegerii cu managerul executiv Adrian Ambrosie.

„Astăzi, s-a decis încetarea amiabilă a raporturilor contractuale dintre managerul executiv Adrian Ambrosie și Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași. Domnul Adrian Ambrosie va continua activitatea în cadrul Consiliului Director al clubului din Copou și în Adunarea Generală a Membrilor Fondatori.

Îi mulțumim domnului Adrian Ambrosie pentru activitatea depusă în conducerea clubului în funcțiile de președinte executiv și manager executiv!“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Politehnicii Iași.

Adrian Ambrosie s-a despărțit de Politehnica Iași: Criticat de primar, și-a dat demisia

În luna decembrie a anului trecut, Adrian Ambrosie si-a dat demisia după ce a fost criticat de primar. Primarul Mihai Chirica acuza managementul de la club, președintele Adrian Ambrosie prezentându-și demisia în alb.

„Mă pun la dispoziția Comitetului Director, pentru că și președintele executiv trebuie să fie evaluat. Să se vadă dacă munca mea a fost conformă cu obiectivul fixat la început de campionat. Din punctul meu de vedere, cred că mi-am făcut datoria. Am adus 500.000 de euro la club prin transferuri, am redresat situația economică, am oferit cele mai bune condiții, deplasări cu avionul, condiții bune de cazare, prime, salarii la zi.

Din perspectiva mea, mi-am făcut partea. Dar mă pun la dispoziția Comitetului Director, care va decide. Ca ieșean, doresc binele acestei echipe și nu țin de scaun, cum spun unii. Mă gândesc doar la binele echipei. Am lăsat demisia în alb, ca un gest de onoare”, spunea atunci Adrian Ambrosie.

Politehnica Iași cere întreruperea campionatului

Politehnica Iași cere întreruperea campionatului. Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, recunoaște că în situația actuală ar fi mai bine ca întrecerea internă să fie întreruptă și nicio echipă să nu retrogradeze.

Gruparea din dealul Copoului este implicată în lupta directă pentru salvarea de la retrogradare, fiind în prezent pe locul ce duce la baraj.

„Iașului i-ar conveni să rămână așa sezonul, să nu retrogradeze nimeni. Noi suntem cei mai vulnerabili acum. Și din postura clasamentului, dar mai ales că am jucat cu Dinamo zilele trecute. Mă gândesc cu groază cum vor arăta rezultatele testelor viitoare. Dacă, Doamne, ferește!, va apărea cineva pozitiv, nu vom mai avea date de disputare a restanțelor. Vom fi în situația lui Dinamo. Sunt foarte îngrijorat în acest moment”, a declarat Ciprian Paraschiv.

Directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați poztiv cu COVID-19!

„Este o situație extraordinar de grea. Suntem aproape de desființarea acestei echipe. Nu cred că este logic ca în momentul în care îți lipsesc pentru 2 săptămâni, până la finalul campionatului, 6 jucători, mai mult de 30% din echipă, să poți să mai continui competiția.

Să se întrerupă campionatul. Nu mai poate continua. Cum poate juca o echipă fără 6 jucători? Nu am mai vorbi de meritul sportiv pe teren. Să găsim o soluție vizavi de sistemul competițional de sezonul viitor”, a declarat Bălănescu.

Liga profesionistă de Fotbal cere terminarea pe teren a Ligii I

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a declarat că nu ia în calcul varianta propusă de Bogdan Bălănescu.

„Este o solicitare criminală pentru bugetele cluburilor din Liga 1. Obiectivul nostru a fost să convingem cluburile de necesitatea de a juca după formula convenită cu partenerii media. O astfel de solicitare nu face altceva decât să prejudicieze cluburile. Nu se pune problema în acest moment să întrerupem sezonul. Înțeleg problema pe care o are domnul Bălănescu, dar sunt sigur că ar fi putut fi luate măsuri mai bune în cadrul clubului. Asta e acum, nu trebuie să găsim vinovați, i se putea întâmpla oricui“, precizează Justin Ștefan, secretar general LPF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *