Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Alexandrov refuză să-și lase fiica să o viziteze pe Elena Udrea în spatele gratiilor. Cele două nu s-au mai văzut de luni întregi

Adrian Alexandrov refuză să-și lase fiica să o viziteze pe Elena Udrea în spatele gratiilor. Cele două nu s-au mai văzut de luni întregi

19 iun. 2022, 13:20, 2 ,
în Cancan ultimă oră

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare de ICCJ, însă aceasta a încercat să scape și a fost prinsă în Bulgaria, aproape de granița cu Grecia.

Au urmat săptămâni întregi prin care fostul ministru al Turismului a fost dusă de mai multe ori în fața magistraților bulgari, care, în cele din urmă, au decis extrădarea în România.

De câteva zile, apropiata lui Traian Băsescu se află în spatele gratiilor de la Penitenciarul de femei Târgșor Nou, cel de care se temea și cel mai tare. Autoritățile spun că Elena Udrea beneficiază de cele mai bune condiții în închisoare, ba chiar de vineri a început să primească și vizite.

Ei bine, pe perioada cât va sta în închisoare aceasta nu-și va vedea fiica, a spus-o clar și răspicat Adrian Alexandrov, partenerul ei de viață.

De ce nu vrea Adrian Alexandrov să-și ducă fiica la mama ei?

Elena Udrea nu și-a mai văzut copilul de o bună bucată de timp și chiar dacă a ajuns în România aceasta continuă să stea departe de fiica ei.

Deși a primit drept de vizite din partea apropiaților, Adrian Alexandrov a dezvăluit că nu o va duce pe cea mică nici în ruptul capului să-și vadă mama în închisoare. În opinia sa, un astfel de gest poate să o lase pe cea mică cu traume.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”,  a transmis logodnicul fostului ministru.

Adrian Alexandrov, prima reacție după ce s-a decis extrădarea Elenei Udrea

Fostul ministru al Turismului și actualul ei partener de viață consideră că decizia ICCJ de a o condamna în dosarul Gala Bute este ilegală. Imediat după ce s-a decis extrădarea Elenei Udrea în România pentru a face cei 6 ani de închisoare, Adrian Alexandrov a reacționat dur.

„Mă bucură faptul că au început din ce în ce mai multe voci să ceară DREPTATE în cazul Elenei Udrea. Domnul Roșca Stănescu este un cunoscut critic al fostului președinte Traian Băsescu, și al Elenei Udrea, dar cu toate acestea pune sub semnul întrebării aspecte importante din “condamnarea” ei.

Domnul profesor Adrian Severin a spus, citez: “Scopul nu scuză mijloacele și nedreptatea făcută unuia, indiferent că o cheamă Udrea, amenință drepturile tuturor cetățenilor”, vorbe care ar trebui să dea de gândit tuturor, inclusiv celor care se bucură de condamnarea abuzivă a Elenei Udrea, indiferent de metode și cu încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului și a Constituției”, a scris Adrian Alexandrov.

Comentarii
  • Atunci când ea fura banii statului chiar și acum mii de copii nu își văd părinții plecați la muncă în alte țări ! La mulți ani acolo unde este !!!

  • Cum adică, un pârnăiaș Severin își dă public cu părerea despre o altă pârnăiașă fugară ?
    Du-i un Vuitton din banii tăi, infractorule. Zici că îi dai consultanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`