Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a ajuns la spital

Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a ajuns la spital

03 nov. 2022, 18:58, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adrian Alexandrov a avut o primă reacție după ce Elena Udrea a ajuns la spital. Acesta spune că iubita lui, deși este o femeie foarte puternică, nu le poate duce pe toate și a cedat, mai ales că este departe de familie și copil.

Elena Udrea a fost scoasă din penitenciar și dusă de urgență la spital, în cursul acestei zile. Acesteia i s-a făcut rău, așa că o ambulanță a transportat-o la Spitalul de Urgență din Ploiești. Alerta la 112 s-a dat de către personalul Penitenciarului Târgșor, la ora 11:36.

Ce spune Adrian Alexandrov după ce iubita lui, Elena Udrea, a ajuns la spital

Elena Udrea era conștientă, stabilă hemodinamic, atunci când a venit ambulanța la Penitenciarul Târgșor, acolo unde este închisă. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare.

„Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiești. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că înteleg că s-a întamplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate!

Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!”, a declarat Adrian Alexandrov pentru româniatv.net.

Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare

La 17 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani în dosarul „Gala Bute’. În aceeași zi, Udrea a fost prinsă la Kulata, în apropierea graniței cu Grecia.

Ea a ieșit din țară legal, întrucât nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care aceasta a făcut-o.

În vara acestui an, Curtea de Apel din Sofia a decis extrădarea Elenei Udrea. Ulterior Elena Udrea a fost dusă în Ploiești la Penitenciarul de la Târgșor unde își ispășea pedeapsa.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *