Prima pagină » Cancan » Adrian Alexandrov încearcă să uite de perioada grea pe care o traversează. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov încearcă să uite de perioada grea pe care o traversează. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea

21 mai 2024, 09:35,
BZI.ro, în Cancan

Adrian Alexandrov și Elena Udrea trec printr-o perioadă foarte grea, deoarece fostul ministru al Turismului se află în închisoare, iar bărbatul trebuie să se ocupe cu multă grijă și atenție de educația și creșterea fiicei lor, Eva, pentru care este în prezent atât mamă, cât și tată.

Afaceristul face tot posibilul să-și distragă atenția de la această perioadă dificilă, încercând să-și descopere noi pasiuni, cum ar fi drumețiile.

Ce face Adrian Alexandrov pentru a uitat de perioada grea pe care o traversează

Recent, Adrian Alexandrov a făcut o drumeție pe munte, ajungând la aproape 2.000 de metri altitudine pe vârful Piatra Mică, la crucea Eroilor. Odată ajuns în vârf, a ridicat cu mândrie tricolorul și a făcut câteva fotografii pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare.

Din închisoare, Elena Udrea a scris un mesaj foarte special pentru partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, cu ocazia zilei lui de naștere. În textul postat pe Facebook, ea i-a mulțumit afaceristului pentru sprijinul oferit atât în momentele bune, cât și în cele dificile.

”Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un bărbat care știe mereu ce are de făcut!

Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea.

Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetita atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!

Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit! La Multi Ani ”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Elena Udrea se află în spatele gratiilor

Elena Udrea a avut calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului (a fost aleasă în 2008). Alături de alți 7 inculpați, a fost acuzată în dosarul „Gala Bute”. Se află în închisoare de aproape doi ani. Fostul ministru al Turismului a primit condamnarea la închisoare la data de 7 aprilie 2022.

În dosarul respectiv, Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare.

Decizia este definitivă. La o oră și jumătate după ce a fost pronunțată condamnarea, fosta blondă de la Cotroceni a fost prinsă de autoritățile bulgare. Părăsise România prim Vama Giurgiu. A fost preluată la data de 16 iunie 2022 de autoritățile române. Se află la Penitenciarul Târgșor.

Adrian Alexandrov trece printr-o perioadă grea și caută să își găsească tot felul de activități prin care să se mai detașeze. Dovadă stă și drumeția pe care a făcut-o recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *