Prima pagină » National » Adrian Alexandrov ajunge în instanță! Iubitul Elenei Udrea, nevoit să dea socoteală în fața magistraților

Adrian Alexandrov ajunge în instanță! Iubitul Elenei Udrea, nevoit să dea socoteală în fața magistraților

29 ian. 2024, 20:00, 1 ,
în National

În timp ce Elena Udrea se află după gratii, ispășind o pedeapsă de 6 ani de închisoare în cazul dosarului „Gala Bute”, se pare că și iubitul ei, Adrian Alexandrov, se confruntă cu probleme de ordin legal! Mai precis, afaceristul a fost dat în judecată de către o companie de gaze, fiind suspectat de fraudă.

Așa se face că numele lui Adrian Alexandrov apare într-un dosar, acesta având calitatea de pârât, iar reclamantul, respectiv compania de gaze, l-a chemat în instanță pe iubitul fostului ministru al Turismului pentru un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Adrian Alexandrov a ieșit public și a făcut o serie de precizări

Așa cum era de așteptat, Adrian Alexandrov a ieșit public și a făcut o serie de precizări pe baza acestui subiect, explicând concret cum ar fi, de fapt, situația. Afaceristul a mai explicat că s-a consultat și cu avocatul său și împreună cu acesta a decis să meargă în instanță, pentru a-și face dreptate.

„Cei de la ^*&^% au venit la adresa mea și au schimbat distribuitorul de gaz, amplasat în exteriorul curții mele. La o distanță de 3 ani de zile, primesc în poștă de la ei un dosar în care au afirmat că eu i-am prejudiciat cu 9.000 de lei și au dorit să negocieze cu mine suma sau să plătesc în tranșe presupusul lor prejudiciu! Împreună cu celebrul avocat, dl. Veronel Rădulescu, ne-am prezentat la sediul lor în cadrul unei discuții, am refuzat propunerea lor și le-am spus că ne vedem în instanță!(…)

Concluzia la care am ajuns împreună cu dl avocat după discuția cu ei și după ce le-a demontat toată teoria absurdă, este că aparatul lor s-a deteriorat și costul aparatului vor să îl bage în factura consumatorului. Sunt convins că sunt mii de cazuri în toată țara și ghinionul lor este că au dat peste mine! Rog ca instituțiile statului sau cei responsabili să se sesizeze pentru că sunt mulți români prejudiciați în acest fel! @!&*$# are un mod de operare cel puțin dubios pentru acest lucru, mă voi duce cu ei în instanță!”, a declarat Adrian Alexandrov.

Ce se întâmplă cu Elena Udrea, după gratii

La finalul anului trecut, Elena Udrea și-a sărbătorit ziua de naștere și, din fericire, alături de blondină au fost partenerul ei de viață și fiica lor, Eva.
Acest moment i-a adus, fără îndoială, zâmbetul pe buze fostului ministru al Turismului, însă cu toate acestea, Elena Udrea este în continuare nemulțumită, asta pentru că de când se află în închisoare, blondinei nu i s-a acordat nicio zi de permisie.

„E nemulțumită că aproape doi ani de zile au trecut de când este la regim deschis și nu i s-a acordat nicio zi de permisie, în măsura în care dreptul legal pe an este la 30 de zile de permisie”, a declarat Adrian Alexandrov.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`