Prima pagină » Cancan » Adrian Alexandrov a povestit o întâmplare emoționantă pe care a trăit-o

Adrian Alexandrov a povestit o întâmplare emoționantă pe care a trăit-o

01 oct. 2020, 11:40,
în Cancan

Adrian Alexandrov a povestit o întâmplare emoționantă pe care a trăit-o zilele acestea. Iubitul Elenei Udrea a fost abordat de un necunoscut care căuta Gara de Nord şi a fost profund emoţionat de comportamentul acestuia. Bărbatul nu avea suficienţi bani pentru a ajunge în timp util pentru a prinde trenul spre casă.

După ce a aflat că nea Florin venise de la el din sat să-și facă analizele medicale, suferind fiind de o boală teribilă, Alexandrov a mărturisit că l-a luat pe necunoscut cu mașina și l-a dus personal la gară, deși nu avea drum în acea direcție.

Adrian Alexandrov, întâmplare emoționantă

”Astăzi, în timp ce îmi spălam maşina pe str Aerogării din sect 1, am fost abordat de un om care m-a întrebat dacă ştiu unde este Gara de Nord (recunosc că mă aşteptam să îmi ceară bani), aşa că i-am răspuns că este departe de zona în care ne aflam, şi că ar fi mai simplu să caute o staţie de autobuz care să îl ducă la gară. Spre surprinderea mea, mi-a mulţumit frumos şi a plecat mai departe. L-am urmărit cu privirea în timp ce se îndepărta, iar în drumul lui a mai oprit un alt cetăţean, căruia i-a cerut aceleaşi îndrumări. Mi-am dat repede seama că NU va caută o staţie de autobuz (probabil neavând bani), şi că voia să meargă pe jos până la gară, aşa că am fugit repede şi le-am cerut băieţilor care spălau maşina să se oprească, şi m-am dus după el.

Am oprit în dreptul lui, şi i-am spus că îl pot duce eu la gară… dar m-a refuzat politicos spunându-mi că nu vrea să mă deranjeze. L-am urcat în maşina spunându-i că gara e în drumul meu (am minţit), şi că nu e niciun deranj. Nea’ Florin ( că aşa îl chema), cu o timiditate şi un bun simţ ieşit din comun, părea că începe să se simtă mai în largul lui… aşa că am început să povestim. Fost strungar de meserie, din comună Manesti- Dâmboviţa, venise la Bucureşti pentru analize (avea cancer la prostată), dar îşi ascundea atât de bine suferinţa încât greu îi puteai citi pe chip, greutăţile (soţia lui era şi ea bolnavă)!

Adrian Alexandrov emoţionat de întâlnirea cu nea Florin

„Mi-a spus că la 5 trebuia să fie în gara, aşa că având două ore la dispoziţie, am ales că în drum spre gara să trecem prin fata Arcului de Triumf, Statuia Aviatorilor, şi prin faţa Guvernului (câteva obiective turistice).

Încântat, plăcut surprins de frumuseţea acestor monumente, şi cu ochii înlăcrimaţi… mi-a mulţumit din nou pt plimbare şi pt Ajutor. Ajuns la gară, mi-a strâns mâna şi a plecat! Ce nu ştie el, şi ce nu am avut curaj să îi spun în maşină, a fost ca eu sunt cel care trebuia să îi mulţumească pt ajutor!!! Orbiţi de agitaţia cotidiană, uitam să mai fim atenţi la detalii… şi la oamenii din jurul nostru care au atâta nevoie de noi. Fapta este mai importantă decât vorba, iar eu am primit azi pentru micul meu gest: recunoştinţa, fericire sufletească şi sentimentul că pot/putem face lumea aceasta un loc mai bun”, a povestit emoționat Adrian Alexandrov, bărbatul cu care Elena Udrea, fostul ministru al turismului, are o fetiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`