Prima pagină » Local » Adolescentă din Iași, pedepsită din cauza drogurilor! Mascații au intrat pe fir și nu le-a venit să creadă când au găsit rezină de canabis! Minora a scăpat de pușcărie! (Exclusiv)
Adolescentă din Iași, pedepsită din cauza drogurilor! Mascații au intrat pe fir și nu le-a venit să creadă când au găsit rezină de canabis! Minora a scăpat de pușcărie! (Exclusiv)

Adolescentă din Iași, pedepsită din cauza drogurilor! Mascații au intrat pe fir și nu le-a venit să creadă când au găsit rezină de canabis! Minora a scăpat de pușcărie! (Exclusiv)

26 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O minoră din Iași a fost pedepsită de magistrați, din pricina substanțelor interzise. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași i-au aplicat Danielei Gabriela M. măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice, pe o durată de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În plus, adolescenta a fost obligată să plătească 2.000 de lei, drept cheltuieli de judecată

O adolescentă din județul Iași a fost pedepsită din pricina drogurilor! Mascații au intrat pe fir și nu le-a venit să creadă când au găsit rezină de canabis! În schimb, minora a scăpat de temniță!
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au aplicat, în cazul minorei Daniela Gabriela M., măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice, pe o durată de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În plus, magistrații ieșeni au dispus confiscarea de la aceasta a cantității de substanțe interzise descoperite de oamenii legii. Totodată, instanța a obligat-o pe adolescentă la plata sumei de 2.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Rezină de canabis, descoperită de polițiștii ieșeni asupra minorei

Procesul minorei Daniela Gabriela M. a început pe data de 22 septembrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Iași au trimis-o în judecată pe adolescentă. Acuzația adusă de anchetatori în cazul minorei: trafic de droguri de risc.
Conform oamenilor legii, după o percheziție efectuată de mascați în urmă cu câteva luni, aceștia au descoperit peste 2 grame de rezină de canabis. Ulterior, minora a fost dusă la audieri. Mai apoi, procurorii DIICOT Iași au dispus trimiterea acesteia în judecată, sub acuzația amintită.

Alte cazuri descoperite de procurorii DIICOT în județul Iași

În ultimele luni, procurorii DIICOT au descoperit tot mai multe cazuri de trafic de droguri, în județul Iași. Astfel, zeci de ieșeni au fost ridicați, audiați, trimiși în judecată sau chiar condamnați, din cauza traficului de droguri. De exemplu, la începutul acestei luni, procurorii DIICOT Iași l-au trimis în judecată pe Vlad Marian Pleșoianu. Alături de acesta, a fost trimisă în fața instanței și prietena sa, Sabina Cercel. Acuzația adusă de anchetatori în acest caz: trafic de droguri. DJ-ul ieșean Vlad Pleșoianu și prietena lui, Sabina Cercel, au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni.

Așadar, la mijlocul lunii ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Iași au descins în mai multe locuri. Oamenii legii au efectuat percheziții la suspecți de trafic de droguri. Atunci au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iași , dar și din comuna Bârnova. În urma perchezițiilor efectuate, DJ-ul Vlad Marian Pleșoianu și iubita acestuia, Sabina Cercel, au fost ridicați și duși la audieri. De asemenea, oamenii legii au afirmat că au fost găsite mai multe cantități de canabis, dar și alte substanțe interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *