Prima pagină » Local » Adolescentă din Iaşi bătută cu bestialitate în centrul oraşului. Motivul agresiunii ar fi reprezentat de gelozia unei alte fete

Adolescentă din Iaşi bătută cu bestialitate în centrul oraşului. Motivul agresiunii ar fi reprezentat de gelozia unei alte fete

26 iul. 2022, 16:16, 25 ,
în Local

O adolescentă în vârstă de 16 ani de la Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă” a fost bătută în centrul Iaşului, sub privirile a zeci de tineri de o altă adolescentă, elevă la Liceul cu Program Sportiv. Agresoarea a trântit-o la pământ pe victimă, urmând ca mai apoi să o lovească puternic cu piciorul în bărbie. Precizăm că eleva de la Liceul cu Program Sportiv este portar în echipa de handbal a liceului.

Toată această întâmplare a fost filmată de către tineri şi urcată pe reţelele de socializare.

Adolescentă din Iaşi bătută cu bestialitate în centrul oraşului

Menţionăm că aceste scene au avut loc în urmă cu două săptămâni, iar cauza acestui eveniment a fost necunoscut pentru adolescenta de 16 ani de la Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă”. Victima, fiică de preot, ieşise în oraş, la îndemnul părinţilor, pentru a sărbători reuşita în cadrul unui examen. În timpul acestei sărbători, tânăra s-a întâlnit şi cu un băiat. Se pare că această întâlnire a fost de fapt motivul agresiunii, deoarece o altă tânără, geloasă, pusese la cale un plan pentru a-i acorda o lecţie fetei.

Cea care avea să îi aplice corecţia avea să fie portarul de la Liceul cu Program Sportiv. Agresoarea, vizibil în avantaj faţă de victimă, a aşteptat-o pe tânără la mall, i-a adus numeroase injurii, urmând ca mai apoi să o lovească cu brutalitate.

Având în vedere că tânăra agresată a fost lovită puternic cu piciorul în plină figură, aceasta şi-a scos certificat medico-legal de unde reiese că are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale, dar şi de consiliere psihologică.

Fiind grav afectată de toate acestea, tânăra le-a povestit părinţilor întâmplarea, iar aceştia au sesizat la rândul lor Poliţia.

Acest caz a ajuns de asemenea și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Iași care condamnă un astfel de comportament agresiv.

Comentarii
  • Ce masuri a luat Politia impotriva agresoarei si a celorlalti comiplici? Acest copil care studiaza Liceul de Arte este sensibil nu o bruta ca eleva de la Liceul Sportiv.

  • Iau eu portara grasa de la LPS daca nu o vrea pustiul !

  • Elevi la liceul sportiv?Profesor de sport?..fabrica de mârlani.

  • Dar baiatul ce reactie a avut? A filmat si el atacul? Ar trebui luati la intrebari si cei care au stat, au filmat si nu au reactionat. Iar agresoarea trebuie data afara de la scoala, se pare ca o frecventeaza degeaba. Educatia sportiva care presupune echilibru si demnitate se pare ca e complet necunoscuta. Talente de sociopata. Daca baiatul nu o place probabil ca-i muta falca si lui.

  • Daca te uiti la poza batausei, devii impotent macar un an.

  • atata minte au..ce poti sa le ceri mai mult? nu au cum, nu au posibilitatea.

  • Portarita o Idioata si o Batausa. Mai fata daca vei sa castigi Inima unui baiat trebuie sa te comporti Civilizat sa fii Feminina, sa nu ai un comportament agresiv. Ce ai castigat prin aceasta agresiune Nimic din contra ai pietdut foarte mult vei raspunde Penal pentru agresiune. Un parter nu este Proprietatea numanui.

  • Nu vreau sa generalizez,însă la LPS Iași,profesorii sunt violenți verbal cu elevii,iar ei, copiii, înțeleg să se comporte că această fată în societate.Sper sa fie mândri de reușita lor atât părinții,cat și profesorii, dar și antrenorii.Aceasta unitate de invatant are nevoie mare de reformă.Este a 3-a oara în jumătate de an când avem articole în ziar in care sunt implicați.

  • O știu pe aia grasă de la sală . Am antrenat-o eu pe la spate . Am KOR la mașina din motive personale

  • Sunteti in urma cu stirile. Mama batausei a sunat pe tatal fetei batute(preot) si l-a luat la intrebari desi stia tot ce s-a intamplat de la politisti. De nervi ca proasta nu isi cere scuze dar il ia la rost, preotul a luat-o mai tare si mama face plangeri pe la politie si mitropolie. Deci dupa ce ca nu e in stare sa isi educe odrasla proasta, mai si ii ia apararea proastei si face plangeri. Cred ca e neam de rrrromi

  • Cornel KOR_pacient Psihiatrie

    @Cornel KOR – Urgent sa treci pe la cabinet la Psihiatrie pentru un tratament cu electrosocuri, iar ai uitat sa iti iei medicamentele. Sti ca suferi de Redardism.

  • Pentru ca asta se promoveaza si in scoli si facultati lipseste educatia. Agresivitatea trebuie oprita prin informare si educare.

  • Mr.Geo
    Subscriu si completez:
    Familia , cei 7 ani de acasa, exemplul mamei sunt lucruri inexistente .
    Toti isi indeamna odraslele la TUPEU , OBRAZNICIE , MARLANIE , MINICIUNA.
    Primul exemplu este de la parinti.

  • „STI”, „RETARDISM”… bine ca nu e analfabet ca… altii!

  • Viitoare infractoare, peste trei-patru ani, șmecheră de cartier până pe la 40 , apoi om al străzii care cere de un pahar de vin de la trecători.

  • Afară din școală cu agresoarea!!! Liceul sportiv școlește numai mărleți bătăuși!

  • Clar infracțiune, ”loviri și alte violențe”. Cu 30 zile de îngrijiri medicale ajunge în centru de reeducare bătăușa iar pentru trauma psihică creată victimei familia agresoarei își va vinde casa să plătească daunele. Cum o crești, așa o ai!

  • Te aștept la Palas să te “ fac pe la spate doctorule “

  • furați știri de la alții și nici măcar nu știți să le copiați

  • Societatea impusa a facut curve din adolescente,

  • Aceasta golanca trebuie exclusa din sport și băgată la pușcărie daca se poate!!!

  • Nici nu știți….ce grozăvii …sunt de fapt….cum e eleva așa e și…..
    DC săpați in anumite instituții …nu veți dori că fii dvs să studieze acolo

  • Asta e IASI

  • in spatele centrului de cartier Dacia, adolescentii baieti si fete consuma bauturi alcolice pe langa blocuri,fereasca Domnul sa le spui ceva..,Politia Absenta, copiiila 14 ani beau si fumeaza pe la 16 se omaoara unul pe altul !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`