Prima pagină » Local » Adolescenta care a născut, după ce a fost violată de unchi, își dorește enorm să își vadă fetița. ”A trecut un an de când am născut și nici nu știu cum arată copilul meu”

Adolescenta care a născut, după ce a fost violată de unchi, își dorește enorm să își vadă fetița. ”A trecut un an de când am născut și nici nu știu cum arată copilul meu”

12 mart. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Coșmarul Mihaelei, adolescenta din Iași violată de unchi, nu s-a terminat! A trecut mai bine de un an de când aceasta a născut un copil rezultat în urma violului, copil pe care nu l-a văzut niciodată. Cea mai mare dorință a adolescentei este aceea de a-și cunoaște fetița

Sufletul de mamă o chinuie de mai bine de un an! Mihaela nu și-a văzut niciodată fetița pe care a născut-o pe data de 22 februarie 2022. Adolescenta, în vârstă acum de 17 ani, a născut acest copil după ce a fost violată de unchiul său, fapt ce a speriat-o la început, spunând că nu își dorește pruncul. Timpul a trecut, Mihaela a depășit șocul suferit, și cea mai mare dorință a acesteia este să își vadă măcar o dată fetița.

”Pe 22 februarie a împlinit un an fetița mea, pe care nu am văzut-o niciodată. Nu știu cum arată copilul meu! La început m-am speriat, dar tot ce îmi doresc este să o văd măcar o dată. Știu că nu pot și nu am condițiile necesare să o cresc, e mai bine să aibă grijă de ea cineva care poate, dar măcar să o cunosc și eu. Vreau să mă lase și pe mine să o văd, să știe și ea că are o mamă. Vreau să știe că o iubesc, chiar dacă nu am văzut-o niciodată. Am un gol imens în suflet. Când o să crească, vreau să știe că eu nu i-am vrut răul, vreau să știe că o iubesc, că sunt mama ei și să mă caute. Nimeni nu vrea să mă ajute să o găsesc și să o cunosc. Nu știu ce trebuie să fac”, a declarat Mihaela, fata violată de unchi.

Fetița născută de Mihaela, adolescenta din Iași violată de unchiul ei, este în asistență maternală

Irina, mama adolescentei, este martoră la suferința fiicei sale care continuă de mai bine de un an. Aceasta povestește că își vede fata plângând în fiecare zi. Irina își dorește și ea din adâncul sufletului să își cunoască nepoata. Aceata ar vrea chiar să o și crească.

”Plânge de un an, în fiecare zi, și îmi spune că îi e dor de ea, chiar dacă nici măcar nu știe cum arată. Și eu am crescut cu greu 6 copii, soțul mi-a murit. Și eu îmi doresc să îmi cunosc nepoata”, a spus Irina , mama. Reprezentații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași (DGASPC) au declarat că, fetița în vârstă de 1 an și o lună, fiica Mihaelei, se află în asistență maternală, într-o localitate din județul Iași. ”Mama se poate adresa către DGASPC Iași, completând o solicitare prin care precizează faptul că vrea să își vadă copilul și, astfel, se rezolvă lucrurile. În prezent, fetița în vârstă de 1 an și o lună este la un asistent maternal, într-o localitate de pe raza județului Iași”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași.

Trauma prin care a trecut adolescenta violată a ieșit la iveală abia când a ajuns la maternitate

Irina, mama unei adolescente din județul Iași, a povestit cu lacrimi în ochi chinurile prin care a trecut fiica sa la vârsta de 15 ani. Copila a născut în luna februarie 2021, după ce a fost violată chiar de unchiul său, Constantin Cojocaru, în vârstă de 34 de ani. Ororile au avut loc în comuna Probota din județul Iași. Mihaela avea 15 ani când a fost violată de fratele mamei sale și, de teamă, a ascuns totul. Irina Trif a aflat prin ce a trecut fiica ei și că este însărcinată abia când copila a născut. Povestea teribilă a ieșit la iveală în fața medicilor. După ce adolescenta a născut la Maternitatea ”Cuza Vodă” din Iași, cadrele medicale au aflat că aceasta a fost abuzată sexual de propriul unchi.

În prezent, Constantin Cojocaru, unchiul fetei acuzat de viol, a fost trimis la pușcărie! Astfel, pe data de 10 martie 2022, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași l-au condamnat definitiv pe Constantin Cojocaru la 7 ani de temniță pentru viol și tentativă de viol. În fapt, instanța a respins apelul formulat de individul care a violat o adolescentă din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *