Prima pagină » National » Adolescentă bătută şi umilită de mai multe tinere în Târgu Jiu! Minorele violente au fost arestate – VIDEO

Adolescentă bătută şi umilită de mai multe tinere în Târgu Jiu! Minorele violente au fost arestate – VIDEO

14 mai 2021, 12:34,
George Cristian în National

Noi momente de agresiune fizică între adolescenţi ies la iveală. Într-un filmuleţ publicat de presă locală, o adolescentă este bătută şi umilită de mai multe tinere din Târgu Jiu. Vorbim despre violențe greu de descris. Minoră este bătură, pălmuită, scuipată şi trasă de păr de mai multe fete.

Nu se cunoaşte cu exactitate motivul care a stat la baza scandalului dar pe video se poate auzi faptul că fata a fost avertizată că asta se va întâmpla dacă va mai fi prinsă în oraș.

O adolescentă este bătută și umilită de mai multe fete

Conform jurnaliştilor de la, gorjexpress.ro , care au publicat imaginile greu de vizionat, evenimentul are loc în oraşul Târgu Jiu. Pe filmări se poate observa faptul că adolescenţa este umilită şi bătută de mai multe fete. Se pare că întreg conflictul a pornit după ce adolescenta a decis să le ”sfideze” pe bătăușe și să intre în oraș. De altfel, pe filmare se poate observa cum adolescenta este trântită pe jos de bătăușe. Scenele prezentate sunt de un cinism feroce, iar acest lucru stă mărturie în imaginile difuzate de presă locală.

Fata stă pe o bancă, moment în care este ” judecată” de celelalte minore. Una dintre fete se uită la ea iar după câteva momente începe să o lovească pe victimă. Agresoarea o îndeamnă pe o altă fată să ” treacă să dea și ea”. Fata este trasă de păr și bătută fără pic de compasiune.

Limbajul folosit este unul explicit mai ales dacă e să ţinem cont de vârsta fragedă a celor prezenţi la scene. Una dintre agresoare o întreabă, după ce o târăsc pe minoră pe jos, de ce plânge. Victima îşi ţine mâna la nas.

Atenţie, urmează imagini explicite

Agresoarele adolescentei bătute şi umilite au fost reţinute pentru 24 de ore

Poliţiştii din Gorj s-au sesizat la apariţia imaginilor prezentate de presă. Aceştia au demarat o anchetă şi au constatat faptul că o minoră în vârstă de 12 ani a fost agresată de două surori în vârstă de 15 respectiv 17 ani dar şi de incă o elevă a unui colegiu din oraș. Evenimentul s-a petrecut luni la ora 12 dar nu s-a produs în incinta unităţii de învăţământ. Poliţiştii le-au identificat pe cele 4 persoane prezente şi au luat decizia de a le reţine pentru 24 de ore pe cele două surori, întocmind şi un dosar penal pentru lovire şi alte violente:

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 10 mai a.c., în timp ce o minoră de 12 ani, din comună Jupâneşti se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu (în zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresata şi amenințată cu acte de violenta de patru minore cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, din comună Săuleşti, Jupâneşti, respectiv oraşul Țicleni. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Poliţiştii au lua măsura reținerii pt 24 de ore şi au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj doua minore de 17 ani, din comună Săuleşti şi oraşul Ticeleni, iar celelalte două minore urmează să fie examinate în vederea stabilirii discernământului”, a transmis IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`