Prima pagină » National » Adolescent bătut de o femeie în Focşani. Tânărul traversase prin loc nepermis – FOTO, VIDEO

Adolescent bătut de o femeie în Focşani. Tânărul traversase prin loc nepermis – FOTO, VIDEO

26 mai 2022, 11:49,
în National

Momente reprobabile în Focșani unde un adolescent a fost bătut de o femeie. Femeia era nervoasă pentru că era să producă un accident rutier din cauza faptului tânărul traversase prin loc nepermis.

Astfel de cazuri sunt destul de întâlnite. Sunt multe bătăi în trafic, chiar și la Iași unde de-a lungul anilor au fost filmate mai multe scene violente.

Un adolescent a fost bătut de o femeie din Focșani pentru că traversa prin loc nepermis

Întâmplarea a avut loc pe data de 25 mai pe o stradă din municipiul Focșani unde o femeie a bătut un adolescent după ce cel din urmă traversaze prin loc nepermis. Femeia era să dea cu maşina peste el, iar ca o reacție, aceasta l-a luat de gât pe adolescent. Cei care au filmat, colegii tânărului, au asistat neputincioși la întreaga scenă. Imaginile au fost postate în mediul online și s-au viralizat destul de repede. Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat și au demarat o anchetă. În comunicatul dat publicării de către oamenii legii se arată faptul că a fost deschis și un dosar penal în acest sens.

” Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, pe o stradă din municipiu, a identificat la scurt timp femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia. Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit.”

În continuarea comunicatului, poliţiştii au menţionat faptul că le recomandă cetățenilor să nu încurajeze actele de violență și să semnaleze, printr-un apel la numărul unic 112 orice atitudine agresivă

Șicane în traficul din România! Aglomerația stârnește reacții negative printre șoferi

Problema traficului din România este prezentă în special în orașele mari. Din cauza traficului foarte aglomerat, de-a lungul timpului au fost filmate mai multe șicane în trafic. De la simple injurii, până la bătăi în toată regula. Oamenii legii au intervenit mereu în momentul în care au avut de-a face cu astfel de fapte. Un alt caz celebru s-a produs în Buzău unde doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare din cauza faptului că cei doi nu s-au înțeles în trafic.  Clipul surprinde doar ultima parte a bătăii dintre cei doi tineri. Unul dintre ei are în mână şi un ciomag. Şoferii claxonează, dar nimeni nu are curajul să intervină între cei doi.

Doi bărbați din Buzău s-au bătut pentru că nu s-au înțeles în trafic

”Întoarcere pe linie continuă, intrare la intimidarem supărat că nu l-am lăsat plus două înjurături, şicanare, frâne în bot şi blocat în trafic”, este comentariul şoferului care a postat imaginile.

Așadar, aceste fapte sunt de condamnat, iar imaginile în care o femeie bate un adolescent, în Focșani, ar trebui să fie o probă suficientă prin care oamenii legii să poată aplica contravențiile semnalate. Măsurile legale care vor fi luate ar putea reprezenta și un semnal de alarmă pentru șoferii care vor să comită astfel de ilegalități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024