Prima pagină » Eveniment-Social » Admiterea candidaților români de pretutindeni la UAIC
Admiterea candidaților români de pretutindeni la UAIC

Admiterea candidaților români de pretutindeni la UAIC

18 aug. 2020, 12:01,
în Eveniment-Social

Candidații declarați admiși la buget în turul III trebuie să confirme locul ocupat prin completarea, semnarea și transmiterea Formularului de confirmare a locului de studii până vineri, 21 august 2020, la adresa de email [email protected].

Candidații declarați admiși la taxă în turul III trebuie să transmită, împreună cu Formularul de confirmare a locului de studii și dovada plății primei tranșe din taxa de școlarizare. Aceasta poate fi plătită prin următoarele moduri:

pe platforma plati-taxe.uaic.ro;
prin ordin de plată, la orice sucursală BRD din România. Este suficient să mergi la o sucursală a băncii unde vei putea achita suma corespunzătoare taxei de școlarizare, menţionând numele Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și numele facultăţii la care urmează să confirmi locul. Mai multe detalii pentru această metoda de plată găsești aici Dovada plăţii (o copie a ordinului de plata) o anexezi Formularului de confirmare a locului de studii. Este foarte important ca plata să fie făcută cu numele candidatului; altfel, chitanţa nu va putea fi luată în considerare;
pentru unele facultăți, poţi achita taxa de admitere și la casierii (vezi aici).
Candidații care au confirmat deja în turul II, dar au fost repartizați în turul III la o opțiune superioară în ordinea preferințelor din fișa de înscriere, trebuie să trimită un nou Formular de confirmare a locului de studii la adresa de email [email protected]. Candidații care au confirmat deja în turul II și au rămas la același program de studii, indiferent de forma de finanțare, nu trebuie să mai trimită niciun mesaj de confirmare.

Dacă nu confirmați locul obținut în acest tur, pierdeți posibilitatea de a fi distribuit la primele opțiuni ale dumneavoastră.

Candidații care doresc să-și completeze opțiunile inițiale și cu altele cu taxă trebuie să transmită până vineri, 21 august 2020, pe adresa de email [email protected], o solicitare în acest sens.

Atenție, următoarele specializări pot fi urmate doar în regim de plată a taxei de școlarizare:

Informatică (în limba engleză);
Administrarea afacerilor (în limba engleză);
Studii americane (în limba engleză).
Candidații admiși la Facultatea de Litere trebuie să precizeze limba/limbile moderne pentru care optează, dacă este cazul.

În ceea ce privește depunerea actelor de studii în original, vă rugăm să consultați periodic informațiile postate aici.

Atenție, vă rugăm să țineți cont de faptul că programul pentru depunerea actelor este diferit de cel pentru confirmarea online a locului ocupat!

IATĂ LISTA COMPLETĂ A PERSOANELOR ADMISE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *