Prima pagină » Cultural » Adina Postelnicu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce suferințe ascunde frumoasa cântăreață

Adina Postelnicu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce suferințe ascunde frumoasa cântăreață

11 nov. 2022, 08:48,
BZI.ro, în Cultural

Adina Postelnicu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artista are un program extrem de încărcat și face față cu greu provocărilor zilnice. Vedeta a slăbit foarte mult și a ajuns la perfuzii din cauza stresului. Dincolo de succesul în muzică, Adina de la Heaven se dedică fetiței sale superbe și soțului ei, rapper-ul Glance. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde frumoasa cântăreață.

Adina Postelnicu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Adina Postelnicu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Adina de la Heaven este o prezență discretă la evenimentele mondene, dar atrage multe priviri cu fizicul său de invidiat. În ultima vreme, artista se împarte între carieră și viața de familie, iar din cauza programului încărcat aceasta se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta a ajuns recent la perfuzii și a cedat nervos, trei zile fiind nevoită să stea la pat.

,,Nu am leșinat, dar am amețit și-am căzut! Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj! Nu am ajuns la doctor, pentru că am doctorul acasă. Mama e fost cadru medical, mi-a făcut câteva perfuzii, am luat vitamine. M-au pus pe picioare, în trei zile mi-am revenit.”, a declarat aceasta.

Adina Postelnicu are o fetiță superbă și petrece mult timp cu aceasta. Artista este o mamă devotată și are un stil de viață foarte activ.

„Încă mă trezește fiică-mea noaptea. Are trei ani și ceva, dar eu sunt genul de mamă posesivă, sunt călare pe ea toată ziua. Știu că greșesc, nu prea mai ai timp să mănânc, nu prea mai ai timp nici să dormi. (…) Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani. Am slăbit vreo 5-6 kilograme. Acum am în jur de 51 de kilograme și eu mă simt bine undeva la 54-53 de kilograme! Sunt sub linie, am făcut și prostia de a conduce mult, de a pleca la concerte, nu am dormit, m-am stresat, venit repede acasă la copil, până am căzut din picioare!”, a declarat artista.

Deși a slăbit foarte mult și se confruntă cu probleme de sănătate, Adina Postelnicu se bucură din plin de rolul de mamă și se mândrește cu familia sa frumoasă. O altă artistă celebră care reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie este Andreea Bănică. Vedeta se declară o femeie împlinită și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.  Cântăreața arată spectaculos și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Și frumoasa artistă Raluka nu ține cont de vârstă și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale fără cusur.

Ce spune cântăreața despre provocările vieții de familie

Adina Postelnicu trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de rapper-ul Glance. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de trei ani, pe micuța Zeynep Maria. Artista se dedică în totalitate fiicei sale și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață. Vedeta are doar cuvinte de laudă pentru Glance, bărbatul care i-a cucerit inima și o susține mereu.

,,El se implică foarte mult, pentru că şi-a dorit foarte mult copilaşul. Şi eu pot spune că sunt o norocoasă şi pentru că am un copil despre care pot spune că a venit ca o minune de la Dumnezeu, pentru că eu nu mai credeam că mai pot face, la 40 de ani, mai ales că avusesem şi nişte probleme de sănătate, o tumoră. Şi uite că, deşi aveam un singur ovar, dacă Dumnezeu vrea să facă ceva face.”, a declarat aceasta.

Adina de la Heaven are un program extrem de încărcat, dar reușește să îmbine cariera cu viața de familie. Artista a ajuns recent la epuizare din cauza stresului și a avut nevoie de câtevazile de recuperare. Cântăreața are o familie superbă și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *