Prima pagină » Cancan » Adina Halas nu ține cont de vârstă și arată extraordinar. Detalii inedite din viața concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Adina Halas nu ține cont de vârstă și arată extraordinar. Detalii inedite din viața concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

04 nov. 2021, 10:39,
în Cancan

Adina Halas arată extraordinar la această vârstă și a demonstrat mereu că nimic nu este imposibil. Frumoasa blondină este cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta este ferm convinsă că experiența sa de viață și calitățile sale o vor ajuta în competiție. Acum, că a apărut din nou în lumina reflectoarelor, publicul este extrem de interesat să afle cât mai multe detalii din viața vedetei.

Adina a apărut pentru prima dată la tv atunci când îl conducea pe Mircea Badea, alături de Carmen Brumă, în platoul emisiunii “Noaptea târziu”. Aceasta a dat start conceptului de asistentă-sexy, cu toate că metodele sale de a întreține atmosfera erau foarte cuminți.

Adina Halas, în vârstă de 40 de ani, arată superb

Adina Halas s-a născut pe 1 ianuarie 1981. Aceasta are o înălțime de 1.70 m. și cântărește doar 54 de kg. Frumoasa blondină cu ochi verzi arată superb deși este mămică. Fiind extrem de încrezătoare în forțele sale, Adina crede că are șanse extrem de mari în competiție.

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase.

Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.

Am rigurozitatea specifică Capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas.

Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu

Adana Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu de 11 ani și au împreună un băiat pe nume Serghei. Aceștia s-au cunoscut în sala de sport și de atunci lucrurile au mers din ce în ce mai bine între ei.

„Era în perioada matinalului şi ne-am văzut la sală. Îmi plăcea de ea foarte mult, dar nu ştiam cine e, cu ce se ocupă. Eu, care am făcut sport atâta timp, nu eram la curent cu mondenităţile. În schimb, după ce mi-a ară­tat că a apărut într-o reclamă, mi-am amintit imediat că o mai văzusem, într-adevăr.”, a declarat Lucian pentru okmagazine.ro.

Lucian este un fost campion național și balcanic la ciclism. Pe lângă toate medaliile câștigate în lumea sportului, soțul Adinei Halas are un master în Statele Unite ale Americii și un altul în Elveția.

Adina Halas, în vârstă de 40 de ani, este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta este jurizată în cadrul show-ului de către Maurice Munteanu, Raluca Badulescu și Tibi Clenci care i-a luat locul lui Cătălin Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *