Prima pagină » Cancan » Adina Halas atrage privirile tuturor pe Instagram. Cum reușește frumoasa blondină să aibă un fizic de invidiat 

Adina Halas atrage privirile tuturor pe Instagram. Cum reușește frumoasa blondină să aibă un fizic de invidiat 

08 nov. 2021, 13:46,
în Cancan

Frumoasa concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Adina Halas atrage privirile tuturor pe Instagram. La 40 de ani vedeta arată superb, iar multă lume se întreabă cum reușește blondina să aibă un fizic de invidiat.

Adina Halas, apariții surprinzătoare pe Instagram 

Fosta prezentatoare tv Adina Halas are o carieră de succes în televiziune și atrage privirile tuturor pe  rețelele de socializare. Recent, vedeta a revenit pe marile ecrane după ce s-a înscris în competiția de la Kanal D. Pasionată de modă, aceasta a intrat în concurs extrem de încrezătoare și cu gândul de a câștiga:

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase.

Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.

Am rigurozitatea specifică Capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas.

Vedeta își dorește să îi impresioneze pe jurații competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, printre care și Tibi Clenci, juratul care i-a luat locul designerului Cătălin Botezatu. 

De asemenea, frumoasa blondină demonstrează că vârsta nu reprezintă un obstacol și reușește să atragă privirile tuturor ori de câte ori apare în public. Adina Halas are un număr impresionant de admiratori și în mediul online, iar în fotografiile de pe Instagram aceasta afișează un corp fără cusur.

Cum reușește vedeta tv să se mențină în formă 

La 40 de ani, Adina Halas afișează o ținută de invidiat. Aceasta se remarcă prin silueta perfectă și energia debordantă, dar și prin atitudinea extrem de sinceră și degajată. Adina Halas este cunoscută publicului din România, având o vastă experiență în media. 

Concurenta de la Kanal D a fost prezentatoare tv, editor și redactor, remarcându-se de-a lungul timpului prin profesionalism și multă ambiție. Adina Halas este preocupată în prezent de cariera sa, dar are grijă și de viața ei privată.

Blondina este adepta unei alimentații echilibrate, face sport și promovează un stil de viață sănătos. Se pare că toate acestea o ajută pe frumoasa vedetă să arate impecabil la 40 de ani și să atragă privirile tuturor. 

Mai mult decât atât, Adina Halas postează pe rețelele de socializare tratamente de îngrijire a pielii, dar și nenumărate trucuri de frumusețe. 

Dincolo de succesul pe marile ecrane, Adina Halas este împlinită și pe plan personal. Aceasta este căsătorită de 11 ani cu Lucian Hugeanu, fost campion național și balcanic la ciclism. Cei doi au un băiat pe nume Serghei, de care sunt extrem de mândri.

Soțul Adinei Halas a mărturisit că s-au cunoscut în sala de sport și că a fost atras imediat de cea care avea să îi devină parteneră de viață:

„Era în perioada matinalului şi ne-am văzut la sală. Îmi plăcea de ea foarte mult, dar nu ştiam cine e, cu ce se ocupă. Eu, care am făcut sport atâta timp, nu eram la curent cu mondenităţile. În schimb, după ce mi-a ară­tat că a apărut într-o reclamă, mi-am amintit imediat că o mai văzusem, într-adevăr.”, a declarat Lucian Hugeanu.

Adina Halas atrage privirile tuturor pe Instagram, dar și la evenimentele mondene. Frumoasa vedetă are un fizic de invidiat și se bucură de un număr mare de admiratori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *