Prima pagină » Cancan » Adina Halas a fost la un pas de divorț? Ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață

Adina Halas a fost la un pas de divorț? Ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață

19 apr. 2022, 10:53,
în Cancan

Multă lume se întreabă dacă Adina Halas a fost la un pas de divorț. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” are succes în carieră, însă puțini sunt cei care știu cum este Adina Halas dincolo de lumina reflectoarelor și ce poveste de viață impresionantă are. Iată ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață.

Adina Halas nu s-a gândit la divorț niciodată

Frumoasa vedetă Adina Halas are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de Lucian Hugeanu și au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. La vârsta de 41 de ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Vedeta a fost nu de puține ori protagonista unor controverste în spațiul public, însă nu a ținut cont de replicile dure ale unora. Mai mult, Adina Halas se mândrește cu familia ei frumoasă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Aceasta a vorbit de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima și a cerut-o în căsătorie după o lună jumătate de relație.

În pofida prejudecăților celor din jur sau a zvonurilor apărute în presă, Adina Halas a precizat că nu s-a gândit niciodată la divorț și a reușit mereu să treacă peste momentele tensionate din viața de cuplu.

,,Noi nu ne certăm, nu am avut crize conjugale. El este un om foarte calm și așezat, rar se enervează. Are un psihic de oțel, este fost sportiv de performanță, un campion. Eu sunt mai impulsivă, dar el mă înțelege. Lucian evită discuțiile când sunt un pic mai agitată și tratează cu umor situațiile, știind să mă dezamorseze foarte bine. (…)

Dacă greșesc cu ceva, îmi dau seama repede și, recunosc, sunt foarte deschisă și împăciuitoare, nu țin ranchiună. Cedăm cu rândul, suntem orientați către a depăși momentele mai tensionate, nu rămânem închistați în ele.”, a declarat vedeta tv.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de fosta prezentatoare de știri Anca Lungu. Aceasta a trecut print-un divorț dureros, dar și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat și s-a recăsătorit. Mai mult, vedeta a renunțat la televiziune și a plecat din țară împreună cu actualul partener de viață, un celebru om de afaceri.

Ce spune îndrăgita vedetă despre căsnicia ei

Adina Halas este căsătorită de mai mulți ani cu Lucian Hugeanu și sunt extrem de fericiți împreună. Aceștia sunt discreți la evenimentele mondene, însă pe rețelele de socializare își surprind fanii cu fotografii de familie.

În cadrul unui interviu, Adina Halas a dezvăluit cum a început povestea de iubire alături de bărbatul care avea să îi devină soț la scurt timp după ce l-a cunoscut.

„A fost dragoste la prima vedere, chiar dacă nu am vrut să îmi recunosc acest lucru. Eu mergeam la cycling la un club din București și, într-o zi, instructorul la care eram și care ținea niște cursuri de spinning pentru începători a lipsit.

A venit să îi țină locul un alt instructor, era Lucian, soțul meu, și când l-am văzut a fost ca și cum aș fi primit un pumn în stomac, mi-am dat seama că e lată. Mi-a plăcut de el atât de mult din prima clipă, am fost atât de șocată de senzația pe care am avut-o, încât o săptămână nu m-am mai dus deloc la sală. Apoi m-am dus direct la orele ținute de el.

La o lună și jumătate din momentul în care am fost împreună, m-a cerut de soție și eu am spus «Da!». Eram atât de îndrăgostiți, încât nu ne-am gândit că nu ne cunoaștem atât de bine și că s-ar putea să iasă rău. Dar iubirea și pasiunea au ținut și chiar ne-am potrivit, avem aceeași energie. Aveam 30 de ani la acel moment.”, a declarat aceasta.

De atunci, Adina Halas și soțul ei sunt de nedespărțit, iar de când au devenit părinți, aceștia radiază de fericire. Cei doi petrec mult timp împreună și merg în vacanțe exotice, dovadă fiind fotografiile de pe rețelele de socializare.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Corina Dănilă. Actrița a trecut printr-un mariaj eșuat, dar în prezent se bucură din plin de viață alături de bărbatul care i-a cucerit inima. În ultima perioadă, îndrăgita artistă s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Adina Halas a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț în pofida momentelor tensionate din căsnicie. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *