Prima pagină » Actualitate » Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!

Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!

18 iul. 2024, 08:17,
în Actualitate

Adina Buzatu a fost comparată cu Sharon Stone după ce a publicat în mediul online o serie de fotografii din vacanță, de pe plajă, în care apare în costum de baie. Fanii au reacționat imediat și au fost plăcut impresionați de cât de bine arată stilista în vârstă de 47 de ani. În urmă cu aproape 30 de ani, Adina Buzatu ajunsese să depășească 100 kg.

Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone

Adina Buzatu a reușit să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu un set de fotografii de vară, în care apare relaxându-se pe șezlong și bucurându-se de concediul pe care a ales să-l petreacă în sudul Franței. Designerul și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu galben și negru ce imită pielea de șarpe. Ținuta Adinei Buzatu a fost accesorizată cu o tunică semitransparentă asortată, o pălărie neagră și ochelari de soare.

La postarea Adinei Buzatu au reacționat peste 2.800 de internauți, care au copleșit-o cu multe complimente.

„Așa da, semănați cu Sharon Stone!” / „Este foarte frumos să arăți ca la 35 de ani, să te simți ca la 25 și să trăiești ca la 20. Toate astea la pachet îți înseninează viața și îți dau poftă și bucurie deplină!” / „De-a dreptul fantastică! Ești o frumusețe!” / „Superbă!” / „O doamnă elegantă și perfectă! Sunteți superbă în orice ipostază!”, au fost doar câteva dintre comentariile la postarea cu care și-a suprins fanii Adina Buzatu.

Stilista a avut probleme cu greutatea în trecut

Adina Buzatu a trecut printr-un episod traumatizant în urmă cu aproape 30 de ani, când greutatea ei ajunsese să depășească 100 kg. Stilista a devenit mamă la 20 de ani și s-a gândit că va scăpa rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, dar nu a fost așa.

„După ce am născut, am avut 108 kg de la 56 kg cât aveam inițial. Deci am mâncat, să ne lămurim de ce m-am îngrășat, să nu creadă lumea că din greșeală sau că m-a îngrășat sarcina. Eram puștoaică, aveam 19 ani, credeam că mănânci cât vrei și după aceea slăbești imediat bang bang, ai născut și ești slabă! Nu, normal că nu s-a întâmplat așa. Am născut la 20 ani și aveam 108 kg la o lună după ce am născut”, a declarat Adina Buzatu.

Stilista a precizat cu o altă ocazie, în mediul online, că nu are complexe sau frici legate de îmbătrânire, dar îi place să se îngrijească și își acceptă perfecțiunile și imperfecțiunile.

„Pentru că mă cunosc bine, am descoperit că mă plac, în perfecțiunile și imperfecțiunile mele, iar uneori mă ador de-a dreptu’. Ăsta e motivul pentru care am grijă de mine și nu din vreun complex sau vreo frică de îmbătrânire. N-am niciun regret pentru trecerea timpului. Vremea ce-a trecut m-a împlinit și m-a adus aici, în acest moment al vieții în care sunt stăpână pe mine și pe direcția în care am hotărât că vreau să mă îndrept”, a menționat Adina Buzatu, care a fost comparată cu Sharon Stone după ce a postat niște poze cu ea în costum de baie.

Comentarii
  • Doamne fereste ...

    Sper sa nu citeasca Sharon asa ceva , pt ca face infarct …..

  • Adina Buzatu chiar este o femeie frumoasă! Are trăsături frumoase, se îngrijește, bravo ei! Sharone Stone cred ca este mai in vârstă decât Adina, deci o comparație stupidă!bine ca acum negam si ceea ce este evident…urâte vremuri am ajuns! Lipsa de substanța cenușie nu doare dar face ravagii!
    Nu uitati: nu sunt fan Adina Buzatu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *