Prima pagină » National » Adina Alberts s-a infectat cu noul coronavirus, în urma campaniei de testare COVID-19. Ce tratament a urmat medicul

Adina Alberts s-a infectat cu noul coronavirus, în urma campaniei de testare COVID-19. Ce tratament a urmat medicul

08 dec. 2020, 20:16,
Bianca Rebegea în National

Medicul Adina Alberts a făcut recent o mărturisire pe o pagină de socializare. Aceasta a spus că s-a infectat cu noul coronavirus, în urma campaniei de testare gratuită, pentru depistarea bolii COVID-19, organizată în mai multe orașe din țară.

Adina Alberts a declarat că a făcut o formă ușoară a bolii, însă pentru aceasta s-a pregătit luni de zile, nefiind luată pe nepregătite de temutul virus.

„Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu “mult temutul” coronavirus nou. Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul.

Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată.

Tratamentul pe care l-a urmat

Adina Alberts nu s-a rezumat doar la a anunța că a fost infectată cu SARS-CoV-2, ci a prezentat și tratamentul pe care l-a urmat, atât înainte de a fi infectată, cât și în timpul în care virusul a ținut-o în izolare.

„NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experiența mea. Poate vă ajută.
Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu:
Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni.
Vitamina D, cure lunare alternative.
Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare…
*
În timpul “răcelii” am luat:
Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecția bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunității date de infecția virală);
Tamiflu 1 cp/zi;
Aspenter, 1 cp / zi;
Paracetamol și Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare;
Vitamina C și D;
Omeran 20 mg, 1 cp pe zi;
Probiotice;
Stodal; Sirop de muguri de pin și propolis;
Ceai de cimbrișor; Extract de muguri de coacăz negru;
Sinupret”, a scris Adina Alberts.

Adina Alberts, apel către guvernanți

Medicul Adina Alberts face un apel către guvernanți să lase testele rapide pe piață.

„Dle Premier Ludovic Orban

Dle Dr. Nelu Tataru

LĂSAȚI TESTELE RAPIDE ÎN FARMACII!!!

Atât pe cele antigen cât și pe cele anticorp! Sunt extrem de simplu de utilizat, orice om cu inteligență medie, și fără niciun fel de pregătire medicală, le poate utiliza corect. Lăsați-ne să ne putem testa atunci când vrem noi, pe banii noștri.

DSP-ul nu răspunde la solicitări cu zilele. Rezultatele la testarea PCR vin și după o săptămână. Oamenii nu se pot orienta, organiza, proteja pentru că nu știu dacă sunt sau nu infectați.

LĂSAȚI CETĂȚENII SĂ AIBĂ ACCES LA TESTARE! #SanatateaTAPrioritateaMEA”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *