Prima pagină » Cancan » Adina Alberts, mesaj dur pentru Delia. Ce a putut să spună medicul după ce a auzit că artista a decis să nu aibă niciodată copii

Adina Alberts, mesaj dur pentru Delia. Ce a putut să spună medicul după ce a auzit că artista a decis să nu aibă niciodată copii

20 oct. 2022, 09:21,
în Cancan

Delia este una dintre cele mai controversate vedete din România, care a șocat cu declarațiile ei mereu. Totuși, mărturisire din ultima perioadă, prin care a anunțat că nu va deveni niciodată niciodată mamă, au pus pe jar întreaga țară. Celebrul medic, Adina Alberts, i-a transmis și ea un mesaj blondinei.

Adina Alberts, mesaj dur pentru Delia

Toată lumea se întreabă de ce iubita artistă Delia nu are copii, deși are o vârstă potrivită și un soț minunat. Crezând că va pune capăt tuturor discuțiilor și va scăpa de gura lumii, cântăreața a mărturisit că nu are de gând să devină vreodată mamă, pe motiv că lumea oricum este plină de oameni răi și nici nu vrea să aibă responsabilități și să își complice viața.

Se pare, însă, că tot ce a făcut a fost sa înrăutățească și mai tare lucrurile. Mulți oameni au criticat-o, în timp ce alții au ales să îi ofere sfaturi în speranța că îi vor schimba părerea. Printre ei se numără și celebrul medic Adina Alberts, care a scris un mesaj special pentru Delia Matache pe rețelele de socializare.

Adina Alberts i-a explicat Deliei cât de frumos este sentimentul de a fi mamă

Medicul i-a explicat Deliei cât de frumos este sentimentul de a fi mamă și cât de mult înseamnă să ai un copil, deși ea crede că acesta îi va bloca viața. Dr. Adina Alberts a precizat că nu cunoaște vreo femeie care să fi decis să nu aibă copii și peste ani să fie fericită, așa că speră că și artista noastră se va răzgândi și va merge pe drumul considerat de societate “cel bun”.

“Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile.
Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață.
Este IUBIRE și ÎMPLINIRE!
Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă.
Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie!
Delia, mai e încă timp”, a scris medicul pe Facebook.

Postarea a strâns o mulțime de reacții, iar majoritatea internauților au empatizăm cu Delia, mai ales cei care gândesc la fel și se află într-o situație asemănatoare.

“Nu am dorit, nu am făcut, nu regret și nu voi regreta vreodată. Dimpotrivă, ma felicit în fiecare zi pentru hotărârea luată. Mă simt fericită și împlinită, am trăit cât pentru 3 oameni. Experiențe minunate, dar și unele terifiante. Dacă aveam un copil poate nu reușeam sa îndeplinesc nici 30% din visele pe care le-am avut. Am 52 de ani, sunt liberă și sunt fericită. Ceea ce va doresc tuturor. Fie ca aveti sau nu aveti copii”, a scris o femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *