Prima pagină » Cancan » Adina Alberts are un CV impresionant. Ce spune renumitul medic despre căsnicia cu celebrul Viorel Cataramă

Adina Alberts are un CV impresionant. Ce spune renumitul medic despre căsnicia cu celebrul Viorel Cataramă

16 nov. 2021, 13:53,
BZI.ro, în Cancan

Cu o carieră de succes în domeniul medical, Adina Alberts are un CV impresionant. Aceasta este o prezență activă în media și se implică în numeroase campanii și proiecte umanitare. Dincolo de reputația pe care o are în medicină, Adina Alberts are o familie frumoasă de care este tare mândră. Ce spune renumitul medic despre căsnicia cu celebrul Viorel Cataramă este de-a dreptul surprinzător.

Adina Alberts are un CV demn de o femeie de succes

La vârsta de 52 de ani, Adina Alberts are o carieră impresionantă. Soția celebrului Viorel Cataramă este originară din Galați și provine dintr-o familie de intelectuali. Renumitul medic chirurg deține numeroase premii și titluri obținute în urma activității sale medicale. Aceasta s-a remarcat prin  performanțele în chirurgia plastică, reconstructivă și estetică, dar și prin campaniile umanitare pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului. 

De asemenea, s-a specializat în medicină alături de reputați chirurgi de talie internațională și deține în prezent o clinică de nișă în București. Soția afaceristului Cataramă este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și se remarcă prin performanțele în chirurgia reconstructivă.

Adina Alberts a provocat controverse în spațiul public după ce și-a exprimat punctul de vedere cu privire la COVID și la campaniile de vaccinare din România.

La rândul lui, Viorel Cataramă a vorbit despre pandemie și a stârnit un adevărat scandal în presă după ce a decis să se infecteze voluntar cu noul coronavirus pentru a demonstra că nu este atât de periculos. Decizia afaceristului nu a fost susținută de soția sa, medic de profesie, care a preferat în acea perioadă să plece de acasă împreună cu copiii pentru a nu fi infectați.

„Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că “am făcut din țânțar, armăsar.” Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul (…) Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant”, a mărturisit aceasta.

Ce spune Adina Alberts despre mariajul cu afaceristul Viorel Cataramă

Adina Alberts a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, căsnicia cu Viorel Cataramă nu avea cum să nu fie în atenția publicului. Renumitul medic chirurg a vorbit de mai multe ori despre celebrul afacerist în ipostaza de soț și tată, dar și despre secretele unei căsnicii durabile.

De asemenea, aceasta a mărturisit că s-a schimbat foarte mult după ce s-a căsătorit și că este extrem de mândră de soțul ei celebru.

„M-am schimbat. Şi cred că în bine. Am învăţat să fiu şi femeie, nu doar chirurg şi manager de clinică. Viorel m-a învăţat să fiu soţia lui. Şi mama unui copil sau mai mulţi. Cred că am învăţat deja. Încep să simt ceea ce re­prezintă cu adevărat împlinirea ca femeie. (…)

Este drept, ferm, hotărât, experimentat, determinat! Este muncitor, bun negociator, empatic, sufletist. Pentru mine este în primul rând soț și tată, matur și responsabil așa cum ar trebui să fie orice tată de familie!”, a precizat Adina Alberts.

Aceasta a recunoscut că de multe ori nu a fost de acord cu deciziile soțului, dar a încercat să gestioneze situația ținând cont de profesiile diferite pe care le au.

„De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui”, a declarat soţia celebrului om de afaceri.

Renumitul medic chirurg Adina Alberts este o femeie de succes și are un CV impresionant. Dincolo de performanțele profesionale, aceasta are o căsnicie frumoasă alături de afaceristul Viorel Cataramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *