Prima pagină » Cancan » Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. Artistul s-a îndepărtat de Anca Serea şi de copii

Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. Artistul s-a îndepărtat de Anca Serea şi de copii

24 nov. 2020, 12:23,
în Cancan

Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. Când şi-a dat seama de primele simptome, artistul a luat toate măsurile care se impun în astfel de situaţii. El s-a autoizolat de soţia Anca Serea şi de copii. Cântăreţul a povestit pe o reţea de socializare că totul a început cu frisoane şi temperatura de până la 39,6.

Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus

Se pare că noul coronavirus nu ocoleşte pe nimeni. Adi Sînă este unul dintre artiştii din România care au fost infectaţi cu temutul virus din China. Când şi-a dat seama că a luat virusul s-a gândit, în primul rând, la familia lui – la Anca Serea şi copiii lor. Adi s-a autoizolat şi a făcut toţi paşii obligatorii care se fac în astfel de situaţii.

Artistul a povestit pe Facebook că primele simptome au apărut pe 2 noiembrie şi imediat a luat decizia de a se autoizola. A plecat de lângă soţia sa, din dormitorul matrimonial şi s-a retras în mansarda casei, departe de Anca şi de copii, pentru a-i proteja. Totul a început cu frisoane şi temperatura de până la 39,6.

“Am zis atunci să nu mai stau în camera cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatura, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol”, a declarat Adi Sînă.

A fost un chin pentru el să stea departe de familie, chiar dacă împărţeau aceeaşi casă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar artistul s-a întors în sânul familiei sale.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România

Adi Şină şi Ana Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din România. Cei doi au împreună şase copii pe care îi cresc şi îi educă într-un mod deosebit.

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriţi nu de un an, ci de cinci sau mai mulţi ani vor înţelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreţine flacăra iubirii şi a menţine un echilibru în relaţie. Sunt împreună cu Adi de 9 ani şi uneori ni se pare că a trecut o viaţă.”, a declarat Anca Serea pe blogul ei.

Şi prezentatoarea Andreea Marinescu de la Pro Tv are coronavirus

Boala momentului a lovit din nou trustul Pro TV! Şi această nouă infectare vine la doar câteva zile după ce Neti Sandu a anunţat că este pozitivă la SARS-CoV-2. Acum, o altă colega de-a ei, de pe tura ştirilor de dimineaţă, anunţa care are COVID. Andreea Marinescu, prezentatoarea buletinului de ştiri alături de Cosmin Stan sau de Mihai Dedu a fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2. Din fericire, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de dimineaţă se simte bine şi ţine legătura cu medicul de familie.

În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grijă pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024