Prima pagină » Sport » Adi Petre nu se regăsește nici în Serie B! Atacantul, fără gol marcat, la o lună de la împrumutul de la FCSB la Cosenza
Adi Petre nu se regăsește nici în Serie B! Atacantul, fără gol marcat, la o lună de la împrumutul de la FCSB la Cosenza

Adi Petre nu se regăsește nici în Serie B! Atacantul, fără gol marcat, la o lună de la împrumutul de la FCSB la Cosenza

10 nov. 2020, 02:00,
în Sport

Adi Petre, atacantul trimis de FCSB sub formă de împrumut la Cosenza, în Serie B, nu a reușit, cel puțin până acum, la o lună de la mutare, să-și regăsească forma sportivă arătată în trecut.
De la transferul lui Adi Petre, Cosenza a avut programate șase partide, cinci în Serie B și una în Cupa Italiei, iar în jumătate dintre ele atacantul român a fost rezervă neutilizată, inclusiv în cea mai recentă etapă a ligii secunde, când echipa sa a pierdut cu Brescia, 1-2.

Adi Petre nu a marcat până acum nici măcar un gol pentru italieni

În cele trei partide în care a purtat tricoul Cosenzei, Adi Petre a jucat 45 de minute cu Cittadella, 1-1, 15 minute cu Chievo, 0-2, în timp ce singurul meci în care a fost integralist a fost cel cu Monopoli, 2-1 în Cupa Italiei. Astfel, Adi Petre a bifat 150 de minute oficiale pentru Cosenza, dar nu a reușit să marcheze niciun gol.
De altfel, ultimul gol marcat de Adi Petre a fost consemnat în urmă cu aproape două luni, în meciul câștigat de FCSB cu Backa Topola după executarea loviturilor de departajare. Ineficacitatea din fața porții nu doar că i-a adus lui Adi Petre plecarea de la FCSB, ci l-a și făcut să rateze convocările la ultimele acțiuni ale naționalei de tineret, echipă pentru care juca constant până în această toamnă.

Fost jucător în 2.Bundesliga, la Mainz, Nagy a promovat la UTA jucători precum Dennis Man sau Adrian Petre, deveniți oameni importanți în naționala cu care Mirel Rădoi ajungea în 2019, la CE U 21 din Italia și San Marino, până în semifinalele turneului.

Roland Nagy: „Adi Petre va rămâne o soluție pentru echipa națională”

Roland Nagy l-a utilizat pe Adi Petre și atacant de careu, dar și în linia de trei din spatele vârfului. În perioada 2015-2017, vârful a înscris pentru UTA 29 de goluri în 39 de partide.

„Instinctul de marcator îi rămâne, chiar dacă nu s-a impus la FCSB. Adi Petre e letal în fața porții, dar contează să fie pus și în situație de a înscrie. Dacă a jucat în Danemarca înseamnă că și-a mai cizelat calitățile, nu e un sfârșit de lume experiența de la FCSB.
Adi Petre va rămâne o soluție pentru echipa națională, vedeți că la fiecare meci al primei reprezentative selecționerul beneficiază de o listă foarte scurtă de atacanți. Oricum, e mai aproape de echipa națională în Italia, chiar și în Serie B, față de Danemarca.
Eu am mare încredere în el, e un băiat foarte serios, care se descurcă excelent nu numai în interiorul careului”, a declarat Roland Nagy, pentru Digi Sport.

5 goluri în 15 selecții pentru naționala U 21 a strâns Adrian Petre
22 de ani are atacantul de 1,87 m
800.000 euro e cota arădeanului
1.5 milioane euro valora în 2019
Adrian Petre a fost cedat sub formă de împrumut la Cosenza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *