Prima pagină » National » Adi de la Brad a murit! „Guru din Apuseni” a intrat în stop cardio-respirator

Adi de la Brad a murit! „Guru din Apuseni” a intrat în stop cardio-respirator

08 iul. 2022, 11:46, 2 ,
în National

Astăzi, 8 iulie 2022, Adi de la Brad a murit. Bărbatul cunoscut ca şi „Guru din Apuseni” a ajuns la spital acum câteva zile, la scurt timp după ce a acuzat o stare generală de rău.

Adrian Ardelean Fărcaș avea o infecţie serioasă la plămâni, dar şi ocluzie intestinală.

Adi de la Brad a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator

Adi de la Braţ a fost internat la spitalul din Deva, după ce i s-a făcut rău. Acesta a primit îngrijiri medicale de specialitate, însă ieri, 7 iulie 2022, „Guru din Apuseni” a suferit o hemoragie digestivă de amploare şi a fost necesară intubarea.

În urma controalelor, medicii din Deva au descoperit că Adrian Ardelean Fărcaș avea mai multe afecţiuni grave.

În această dimineaţă, din păcate, Adi de la Brad a intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor medicilor nu s-a mai putut face nimic pentru a i se salva viaţa. A fost declarat decesul.

Adi de la Brad a fost liderul comunităţii „Copiii Soarelui”

Adrian Ardelean Fărcaş, Adi de la Brad sau Guru din Apuseni, a devenit cunoscut după ce a înființat în urmă cu mulţi ani o comunitate numită „Copiii Soarelui”.

Oamenii legii îl suspectează pe liderul comunității de mai multe infracțiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală. Vă aducem aminte că polițiștii s-au sesizat din oficiu, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri extrem de ciudate. Discutam despre infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Guru din Apuseni era acuzat că a înşelat mii de persoane. Acesta nu avea acreditări în yoga sau tehnica meditaţiei, dar totuşi a format în Munţii Apuseni o comunitate prin care au trecut chiar şi străini sau vedete. Există însă mărturii precum că, şi-a exploatat, abuzat, hărţuit şi chiar violat membrii. Deși a fost arestat preventiv de oamenii legii, acesta a fost eliberat după ce judecătorii nu l-au considerat un pericol.

În altă ordine de idei, Guru din Apuseni, prin vocea avocatului său, Aurel Moldovan, a acuzat autorităţile că i-au înscenat acuzaţiile pentru a pune mâna pe terenul de aproape 80 de hectare din munţi.

„L-am vizitat în această dimineaţă, iar după câteva minute după ce am plecat a decedat. Probabil că a făcut un stop-cardiorespirator. Urmează să merg la Inspectoratul Judeţean de Poliţie să anunţ şi ofiţerul de caz şi procurorul. Eu am spus de la început că era foarte bolnav, iar ulterior, datorită stresului, s-au accentuat anumite boli de care nu ştia, ca în final să aibă un blocaj renal, inima să nu mai funcţioneze, la fel şi plămânii. Era foarte îngrijorat şi tensionat de modalitatea injustă a organului de urmărire penală care a acţionat asupra lui, asupra comunităţii, se consideră nevinovat şi mi-a spus că tot ce se întâmplă este din cauza terenului. Că autorităţile vor să pună mâna pe teren”, a declarat avocatul Aurel Moldovan în această dimineaţă, după moartea lui Adrian Fărcaş.

Vestea că Adi de la Brad a murit a făcut înconjurul internetului. Slujba de înmormântare va avea loc zilele următoare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *