Prima pagină » Economic Local » Adi Cristi a luat nota zece la interviul pentru postul de director la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”
Adi Cristi a luat nota zece la interviul pentru postul de director la Casa de Cultură

Adi Cristi a luat nota zece la interviul pentru postul de director la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”

11 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Primăria Iași a finalizat un concurs de proiecte de management la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”. Adrian Rosentzveig, cunoscut ca Adi Cristi, a fost singurul candidat validat după selecția dosarelor. La prezentarea proiectului de management a obținut nota 9,83, iar la proba interviu a primit nota maximă. În consecință, cu o medie finală de 9,83, Adi Cristi va ocupa funcția de manager pentru o perioadă deteminată, de trei ani.

„Misiunea instituției: crearea unui cadru instituțional adecvat care să permită producția și promovarea de evenimente și activități cultural-artistice, formarea și dezvoltarea artiștilor locali, încurajarea schimbului cultural și educațional, promovarea actului cultural în rândul publicului local”, se arată în anunțul municipalității.

Municipalitatea ieșeană a organizat mai multe concursuri de la începutul anului, mai ales după ce o parte din angajați veniți prin detașare în instituție au rămas fără post în urma unei ordonanțe dată de Guvernul Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *