Prima pagină » National » Adevărul tulburător despre ce se întâmplă la morgă cu cei morți de COVID-19

Adevărul tulburător despre ce se întâmplă la morgă cu cei morți de COVID-19

13 nov. 2020, 13:18,
BZI.ro, în National
Adevărul tulburător despre ce se întâmplă la morgă cu cei morți de COVID-19

O femeie din Târgoviște și-a strigat durerea în mediul online referitor la ce se întâmplă la morgă cu cei declarați morți de COVID-19. Potrivit acesteia, autoritățile se fac vinovate de lucruri inumane. De asemenea, mai spune ea, ruda ei nici nu a murit de coronavirus…

O femeie este revoltată după ce și-a luat ruda moartă de la morga din Târgoviște. Aceasta a făcut mărturisiri cutremurătoare după ce și-a ridicat o rudă, decedată din cauza COVID-19, de la morgă. Femeia și-a strigat durerea, spunând cât de nedrept este ceea ce se întâmplă. Ba mai mult decât atât, aceasta susține că ruda ei nici nu a murit de coronavirus. Femeia a filmat tot ce s-a întâmplat, iar videoclipul a ajuns pe internet.

Ce se întâmplă la morgă cu cei morți de COVID-19

Femeie a filmat tot ce s-a întâmplat la morga în timp ce sicriul cu persoana decedată era predată aparținătorilor. Mesajul transmis de aceasta este pur și simplu cutremurător.

Uitaţi costum de COVID. Tot aşa ne-o dă. În sac, băgată în sicriu. Nu ne-a lăsat să o îmbrăcăm, să o ducem la biserică, creştineşte. Cu poliţia o ducem la groapă. Uitaţi cum l-a îmbrăcat să îşi recunoască mama. Dacă ar fi avut COVID îl îmbrăca aşa? O să ajungă să ne bage pe toţi aşa. Nici nu a îmbrăcat-o, dezbrăcată în sac o bagă. Uitaţi! Totă lumea aşteaptă aici să îşi ia morţii fără haine, fără nimic. O traumă pentru noi. Aş fi intrat înăuntru să vedeţi cum o bagă.

Nu ne lasă, suntem ca musulmanii. Băgaţi florile lângă ea. Măcar flori să aibă. Hainele i le pune pe piept şi ea e în sac dezbrăcată. Unde suntem? Unde trăim? Noi avem scris că nu avea COVID, au scris ei pe o hârtiuţă, cu pixul, de mână. Nu lasă să treacă nici cu maşina prin faţa casei pe unde stă. A pus firma să se ducă direct la groapă, să nu o lase să oprească acasă, unde a copilărit. Poliţia din Târgovişte a semnat act să nu o lase acasă. Aşa o să ajungem toţi dacă nu ieşim în stradă”, și-a strigat femeia durerea pe contul de socializare.

Mulți români sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă

Una dintre persoanele care au distribuit filmarea își roagă urmăritorii să dea un share, pentru ca situația femeii din Târgoviște să fie văzută de cât mai multă lume.

Vă rog din tot sufletul toți prietenii care mă urmăresc și urmăresc activitățile mele de atâția ani de zile e pentru prima oară care vă rog cu ajutorul dumneavoastră să dați un simplu share pentru că ce se întâmplă în România e strigător la cer suntem cu toții oameni nu suntem roboți gândiți vă că trecem printr-o perioadă foarte grea vă mulțumesc din tot sufletul!!”, spune unul dintre cei care au distribuit videoclipul.

Din păcate acest caz nu este singular, ci reprezintă o situație generalizată. Zilele trecute, Spitalul din Craiova era asaltat de dricuri venite pentru a prelua morții. Iată așadar ce se întâmplă la morgă cu cei declarați morți de COVID-19…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *