Prima pagină » International » Adevărul din spatele postărilor controversate pe care le face Elon Musk. Suferă de o boală cunoscută

Adevărul din spatele postărilor controversate pe care le face Elon Musk. Suferă de o boală cunoscută

02 mai 2022, 22:45,
în International

Pe lângă faptul că are o avere de-a dreptul impresionantă, Elon Musk este extrem de cunoscut pentru postările de-a dreptul controversate pe care le face pe rețelele de socializare. Puțini știu, însă, că aceasta suferă de o boală destul de cunoscută. Chiar el a făcut dezvăluirea, în cadrul unei emisiuni TV.

Elon Reeve Musk s-a născut în 1971 în Pretoria, una dintre cele trei capitale ale Africii de Sud. Tatăl său era inginer, iar mama sa model și nutriționist. Este cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei.

De ce face Elon Musk și postările controversate

Sora lui, Tosca Musk, este un producător și regizor aproape la fel de cunoscut. Dintre toți membrii familiei, Elon Musk este cel mai controversat și mereu își uimește fanii cu postări bizare pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Pe 7 septembrie 2018, Musk părea să fumeze marijuana în timp ce era intervievat pentru un podcast, moment în care stilul său de viață a ridicat semne de întrebare. Cu toate acestea, a continuat să aibă parte de un succes răsunător, pe toate planurile.

Averea netă a lui Elon Musk este de aproximativ 151 de miliarde de dolari, începând cu anul 2021. El a fost desemnat a doua cea mai bogată persoană de pe planetă pe lista Forbes World Billionaires.

Elon Musk, primele declarații despre boala de care suferă

Recent, Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger, o formă de autism. Elon Musk a vorbit public pentru prima dată despre cum este să ai Asperger. Această boală face parte dintr-o categorie mai largă numită tulburare din spectrul autismului (ASD).

„Nu am întotdeauna multă intonație sau variație în modul în care vorbesc… de aceea modul în care comunic stârnește râsul celor din jur. Ştiu că uneori spun sau postez lucruri ciudate, dar așa funcționează creierul meu. Celor care se simt ofensați de asta vreau doar să le spun că am reinventat mașinile electrice și trimit oameni pe Marte într-o navă-rachetă”, a spus Elon Musk în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *