Prima pagină » Cancan » Adevărul despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Ce spun apropiații acestora
Adevărul despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Ce spun apropiații acestora

Adevărul despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Ce spun apropiații acestora

02 sept. 2020, 13:47,
în Cancan

Primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Vestea conform căreia Gina Pistol ar fi însărcinată a luat prins surprindere pe toată lumea. Cu toate acestea, vedeta încă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că ar urma să nască. Însă chiar dacă nu a declarat nimic cu privire la acest subiect, apropiații ei ar fi dat-o de gol.

Showbiz-ul românesc a fost luat prin surprindere cu jumătate de lună în urmă de vestea sarcinii Ginei Pistol. Așadar, conform unor surse apropiate, rodul poveștii de iubire dintre Smiley și Gina Pistol ar urma să se nască peste șase luni!

Primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproape trei ani de zile, însă au confirmat asta de foarte puțin timp. Iar acum, dacă zvonul despre sarcină se adeverește, este posibil să aflăm despre copil abia după ce acesta o să vină pe lume. Și aceasta deoarece cei doi sunt extrem de discreți cu viața personală.

Cu toate acestea, Gina pare să fie dată de gol din cauza aspectului vestimentar. Și aceasta deoarece, în ultimul timp, a început să poarte haine cât mai largi. Motivul? Evident, pentru a nu fi vizibil abdomenul. Ba chiar se zvonește că ar mai fi luat și în greutate câteva kilograme.

Au fost dați de gol de apropiați

Chiar dacă Smiley și Gina Pistol sunt extrem de secretoși, apropiații acestora i-au dat de gol cu privire la sarcină. Mai mult, se pare că se știe deja și sexul copilului pe care Gina Pistol urmează să-l nască.

„Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus. De asemenea, a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei.

Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Acum, nu ne mai rămâne decât să așteptăm să se nască primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Abia atunci vom avea confirmarea acestor zvonuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`