Prima pagină » Informații utile » Adevărul despre pepenele verde cu miez galben! Medicament natural pentru bolile de inimă!

Adevărul despre pepenele verde cu miez galben! Medicament natural pentru bolile de inimă!

13 aug. 2024, 09:08,
în Informații utile

Pepenele verde cu miez galben este mai dulce decât cel roșu și se crede, de asemenea, că acesta ar avea arome subtile de miere, fiind cea mai bună alegere pentru cei care încearcă să slăbească.

Pepenele verde cu miez galben nu are licopen, dar compensează prin numărul mare de minerale și conține magneziu, fier, calciu, fosfor și potasiu, care contribuie la o bună sănătate a inimii!

Ce beneficii are pepenele verde cu miez galben

Pepene verde cu miez galben poate contribui la reducerea riscurilor de boli cardiovasculare, diabet și cancer, la scăderea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, la gestionarea greutății, la reducerea inflamației, la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea sănătății intestinale.

Acesta este unul dintre cele mai vechi și naturale varietăți de pepeni, fără nicio modificare genetică. Sunt mai mici decât pepenii roșii și se crede că sunt originari din Africa. Pepenii verzi cu miez galben au o formă alungită spre ovală, cu o coajă verde mai groasă și mai tare decât cea a pepenilor roșii.

Culoarea pulpei variază de la galben pal la auriu și conține semințe mari și comestibile de culoare maro sau neagră, de asemenea, poate fi și fără semințe. În plus, acești pepeni cu pulpa galbenă au o aromă dulce, cu note subtile de miere.

Pepenele verde cu miez galben a fost asociat cu îmbunătățirea sănătății cardiovasculare. S-a demonstrat că are capacitatea de a reduce colesterolul LDL și trigliceridele, de a crește colesterolul HDL și de a reduce inflamația la pacienții cu risc de boli cardiovasculare.

Pepenele verde cu miez galben este, de asemenea, o sursă excelentă de vitaminele A și C, care ajută la reducerea inflamației și, de asemenea, întărește sistemul imunitar.

Pepenii cu miez galben conțin, de asemenea, antioxidanți, substanțe fitochimice și minerale precum potasiul, care ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Pepenele verde cu miez galben oferă apă ș fibre, ambele necesare pentru sănătatea intestinelor. Aceste două caracteristici fac ca pepenii să fie utili pentru a ajuta la prevenirea disconfortului gastro-intestinal, a ulcerelor și a constipației. În plus, procentul ridicat de apă din pepenele galben vă poate ajuta să vă mențineți hidratat pe parcursul întregii zilei.

De ce conținutul fructului este galben

Pepenii verzi cu miez galben arată la fel ca și pepenii roșii tradiționali din exterior, cu o coajă verde și dungată. Dar nuanța din pepenii roșii se datorează licopenului, un antioxidant prezent și în roșii.

Pepenii galbeni nu conțin acest antioxidant. Acest lucru se datorează faptului că aceștia au fost supuși unei încrucișări selective pentru textura, culoarea și dulceața lor pe o anumită perioadă de timp.

Din punct de vedere al gustului, pepenii galbeni sunt foarte asemănători cu soiul roșu, doar că sunt ușor mai dulci, cu o ușoară aromă de miere. În esență, sunt identici în ceea ce privește aroma și valoarea nutritivă, în afară de lipsa licopenului.

Pepenele verde cu miez galben este mai puțin dulce pentru că nu conține atât de mult zahăr ca cel roșu și tocmai de aceea este recomandat diabeticilor.

Ambii sunt disponibili în soiuri cu sau fără semințe, create prin procesul natural de încrucișare. Acest pepene verde cu miez galben poate fi folosit în diferite salate de fructe, smoothie-uri, limonade și prăjituri cu mere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *