Prima pagină » Radio » Actualitate » Adevărul despre fetița lui Carmen Șerban. Cântăreața și-a dorit foarte mult să devină mamă

Adevărul despre fetița lui Carmen Șerban. Cântăreața și-a dorit foarte mult să devină mamă

16 iun. 2022, 12:29,
BZI.ro, în Radio

Multă lume se întreabă care este adevărul cu privire la fetița lui Carmen Șerban, cea care îi poartă numele și îi seamănă leit. Ei bine, între ele este mai mult decât o legătură spirituală, fiind și una de sânge, deoarece i-a donat la naștere lichidul vital. Cu toate acestea, Carmen Șerban încă nu și-a pierdut speranța și își dorește să aibă propriul copil.

Artista Carmen Șerban a renunțat în urmă cu mult timp la aparițiile în emisiuni tv. Cu toate acestea, ea și-a ținut publicul aproape, acceptând să cântă la cele mai frumoase evenimente din viața românilor. Este bine-cunoscut faptul că artista adoră copiii și își dorește să devină mamă. Puțini sunt cei care știu că ea consideră că are deja un copil.

Adevărul despre fetița lui Carmen Șerban

Carmen Șerban are doi nepoți pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Pe unul dintre ei îl consideră ca și copilul ei, pentru că ea a fost cea care i-a dat sânge la naștere. Este vorba despre o fetiță care îi poartă numele – Carmen – și îi seamănă leit cântăreței.

Artista a povestit că, la naștere, micuța a avut nevoie de transfuzie de sânge, și că ea a fost cea care a donat pentru nepoțica ei. Carmen Șerban a botezat-o pe nepoata ei care, de altfel, îi poartă numele. Vedeta este foarte implicată în viața celor doi nepoți, pentru care își dedică tot timpul atunci când se află în țară.

„Îi ador pe nepoţeii mei. Eu merg în vacanţe cu ei, am grijă de ei. Îi iubesc de mor. Iar micuţa Carmen Şerban este copia mea. Are temperamentul meu, îmi seamănă întru totul. La naştere a avut nişte probleme şi a fost nevoie să i se facă transfuzie de sânge. Aşa că, i-am dat din sângele meu”, povestea Carmen Șerban în urmă cu ceva timp.

Carmen Șerban își dorește un copil

Îndrăgita artistă a mărturisit că își dorește un copil și că are încredere că dacă Dumnezeu va vrea ca ea să devină mamă, acest lucru se va întâmpla mai devreme sau mai târziu. Carmen Șerban spune cu toată încrederea și bucuria că cei doi copii ai fratelui ei sunt ca și copiii ei. Are grijă de ei, își petrece timpul cu ei și pleacă împreună în vacanță.

„Este adevărat că îmi doresc un copil. Nu contează ce va fi, dar să fie sănătos şi cum o vrea Dumnezeu. Dacă va vrea să mi-l dea, mi-l va da, dacă nu, nu! Nu disper. Copiii fratelui meu sunt ca şi ai mei. O să plec cu ei în vacanţă”, a mai spus Carmen Șerban.

Carmen Șerban este o femeie fericită care, deși a fost încercată de tot felul de probleme, a reușit să depășească greul și să meargă mai departe. Artista a povestit cum medicii i-au pus un diagnostic greu – cancer de sân – în 2012, în urma unui control de rutină. Însă cu ajutorul credinței, Carmen Șerban a dezvăluit că a trecut peste boală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *