Prima pagină » Local » Adevărul despre discuţiile dintre senatorul PSD Maricel Popa cu Liviu Dragnea! Liderul APP, Codrin Ştefănescu: „Nu confirm, nici nu infirm această întâlnire”

Adevărul despre discuţiile dintre senatorul PSD Maricel Popa cu Liviu Dragnea! Liderul APP, Codrin Ştefănescu: „Nu confirm, nici nu infirm această întâlnire”

14 dec. 2021, 16:04,
în Local

Ultima bombă din politica ieşeana a dinamitat conducerea centrală a PSD. Senatorul Maricel Popa, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Iaşi, a avut o serie de discuţii cu Liviu Dragnea, iniţiatorul proiectului Alianţa pentru Patrie (APP), pe care însă parlamentarul ieşean a încercat să le ţină secrete. Aceste detalii au ajuns şi la urechiile liderilor PSD, cei care i-au cerut explicaţii lui Maricel Popa. Disperat ca viitorul său politic poate avea de suferit, Maricel Popa a continuat să nege în fata liderilor PSD discuţiile avute cu Liviu Dragnea.

În plus, nici liderii APP nu au negat aceste discuţii cu unii aleşi ai PSD. Contactat de reporterii BZI, Codrin Ştefănescu, liderul APP, nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acesta întâlnire, limitându-se să arate ca Liviu Dragnea a purtat discuţii cu mai mulţi şefi de filială PSD şi nu numai.

 

„În această perioadă, foarte mulţi membri PSD din conducerea partidului l-au căutat pe Liviu Dragnea. Vorbim de preşedinţi ai organizaţiilor judeţene, parlamentari, dar şi primari. Cu unii dintre aceştia a vorbit despre situaţia actuală din ţară şi nu numai. Foarte mulţi oameni din PSD regreta pe mâinile cui a ajuns acum partidul, că au ajuns sclavi pe plantaţie la Iohannis”, a menţionat Codrin Ştefănescu.

Liderul APP a ţinut să arate şi faptul că formaţiunea politică este deschisă tuturor şi că în această perioadă au loc discuţii cu mai mulţi oameni politici şi nu numai despre contextul politic din ţară.

„Discutăm cu oameni care vor să-şi recupereze tara, oameni care vin alături de noi chiar şi de la Iaşi. Uşile sunt deschise pentru toţi, au fost discuţii cu oameni de la ALDE, Pro România din întreaga ţară, cu lideri judeţeni ai PSD din întreaga ţară. EI trebuie să se înţeleagă şi cu cei care au venoit în mod natural alături de Alianţă pentru Patrie, cei care au înţeles mesajul lui Liviu Dranea. Pentru a fi alături de noi sunt necesare trei condiţii: oamenii să simtă româneşte, să lupte pentru cauza lor şi să-i accepte pe oamenii care vor să schimbe ceva în ţara aceasta”, a mai spus Codrin Ştefănescu.

Recent, senatorul PSD de Iaşi a fost surprins la discuţii cu fostul său şef pe linie de partid, discuţii legate de viitorul politic al celor doi. Detaliile au fost prezentate de avocatul Gabriel Liviu Ispas în spaţiul public.

„Ştiţi gluma aceea cu ce e mai bine să ai? Nu? Eh, hai să vă spun că, sub perdeaua de fum telenovelistica de despărţire, dl Dragnea negociază cu un fost apropiat al său…cin’ să fie, cin’ să fie? Doamnelor şi domniloooooor, Maricel Popa, încă preşedinte PSD Iaşi!”, a transmis avocatul Gabriel Liviu Ispas.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024