Prima pagină » Cancan » Adevărul despre alocația fiicei Oanei Roman. Ce acuzații îi aduce vedeta lui Marius Elisei

Adevărul despre alocația fiicei Oanei Roman. Ce acuzații îi aduce vedeta lui Marius Elisei

10 oct. 2024, 14:18,
Redacția BZI în Cancan

Alocația fiicei Oanei Roman, Isabela, este unul dintre motivele de dispută dintre vedetă și fostul ei soț, Marius Elisei. Din spusele fiicei fostului premier Petre Roman, Marius Elisei este cel care încasează acești bani. Și aceasta deoarece alocația Isabelei este virată într-un cont deschis de tatăl fetei.

În urmă cu aproape doi ani, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv, după un divorț și o reîmpăcare. În prezent, bărbatul și-a găsit o altă parteneră de viață, alături de care este foarte fericit. Însă, acesta a uitat de fiica lui, Isabela, conform spuselor fostei soții. Mai mult decât atât, vedeta susține că el este cel care primește alocația, potrivit Cancan.

Adevărul despre alocația fiicei Oanei Roman

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman s-a ocupat singură de creșterea Isabelei. În nenumărate rânduri, vedeta a mărturisit că fostul ei soț lipsește cu desăvârșire din viața fiicei lor. Acum, ea a dezvăluit că alocația fata ei nu beneficiază de alocație pentru că banii intră într-un cont deschis de Marius Elisei la care ea nu are acces.

De când s-a despărțit de fostul soț, Oana Roman a lansat mai multe acuzații la adresa lui. Printre altele, vedeta a mărturisit că Marius Elisei nu se mai implică deloc în creșterea Isabelei, iar acum a dezvăluit că el este cel care încasează alocația.

Oana Roman a declarat că banii pe care ar trebui să îi primească fiica ei intră într-un cont deschis de Marius Elisei, la care ea nu are acces. Vedeta a explicat că Isabela nu a beneficiat niciodată de alocație.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație. Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont”, a declarat Oana Roman.

Ce s-a întâmplat cu toți acei bani

În urmă cu ceva timp, Marius Elisei a declarat că nu a folosit niciodată banii din alocația Isabelei, ci i-a păstrat într-un cont. Așadar, Oana Roman a mărturisit că încă așteaptă ca fostul soț să o cheme pentru a putea retrage alocația fiicei sale.

„El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`