Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adevărul căsniciei dintre Diana Dumitrescu și soțul ei! Ce s-a schimbat după 7 ani de relație

Adevărul căsniciei dintre Diana Dumitrescu și soțul ei! Ce s-a schimbat după 7 ani de relație

17 nov. 2022, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Diana Dumitrescu este o actriță foarte apreciată. Chiar dacă nu mai apare atât de des în lumina reflectoarelor, aceasta a rămas în continuare în inima fanilor săi, care vor să știe ce se mai întâmplă în viața ei.

Vedeta a fost invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, care poate fi vizionată pe canalul de YouTube theXclusive.

Relația Dianei Dumitrescu și a soțului ei a trecut prin schimbări mari în ultimii ani

De mai bine de 7 ani de zile, Diana Dumitrescu formează un cuplu cu Alin Boroi, cel care între timp i-a devenit și soț. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au o căsnicie liniștită. Având în vedere că au o relație de lungă durată, realizatoarea emisiunii, Oana Radu, a vrut să afle dacă lucrurile stau exact ca la început între vedetă și soțul ei sau dacă au mai intervenit anumite schimbări.

Spre surprinderea tuturor, actrița a mărturisit că foarte multe lucruri nu mai au nicio legătură cu modul în care erau la început și că mariajul ei și al partenerului său de viață a evoluat.

„Foarte mult! Este o relație așezată, acum. A trecut și mult timp, suntem împreună de 7 ani. Cred că copilul ne responsabilizează foarte mult ca părinți și ca indivizi. Și el și eu avem alte priorități, încercăm să le stabilim. Mai avem momente când vrem să mai scăpăm, să mai fugim, să mergem la discotecă, să dansăm pe mese, dar tot noi a doua zi spunem ce pierdere de timp, mai bine stăteam acasă cu copilul. Totul se așază, din punctul meu de vedere totul s-a așezat. Eu sunt la a doua căsătorie, soțul meu are 41 de ani, eu fac 39. Suntem în altă categorie de vârstă, altă perioadă de viață. Lucrurile s-au liniștit, relația este din ce în ce mai puternică. Chiar dacă mai sunt situații, cumva pui altfel dosarul pe masă. Lucrurile se schimbă total, mai ales apariția copilului, ajungi la compromis și spui ce e mai important, să îmi duc ambiția până la capăt sau să fac un compromis, să mă gândesc și la binele meu și la binele copilului. Pleci de aici, găsești mai bun sau găsești mai rău. E foarte important să ai încredere în partener, că poți să construiești o familie cu el”, i-a mărturisit artista Oanei Radu.

Diana Dumitrescu, părere neașteptat de sinceră despre infidelitate

Fiindcă sunt deja căsătoriți de ani de zile, mulți fani ai actriței s-au întrebat dacă aceasta ar trece peste o posibilă infidelitate a soțului ei. Chiar dacă nu se pune problema ca Alin să calce strâmb, se pare că Diana nu ar fi foarte vehementă în cazul în care acest lucru s-ar întâmpla.

„Asta cu înșelatul știi cum e… Trăim în 2022, toată lumea scapă mai devreme stânga, dreapta. Ispita e atât de mare. Instagramul ne spală pe creieri. Sunt niște lucruri care trebuie temperate”, a mai spus vedeta în cadrul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`