Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adevăratul motiv pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc: „M-am lăsat păgubașă”

Adevăratul motiv pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc: „M-am lăsat păgubașă”

02 sept. 2022, 20:23,
în Cancan ultimă oră

Cei doi și-au dat încă o șansă după ce au divorțat și, când toți fanii se așteptau ca ei să fie din nou împreună, cu acte în regulă, fosta vedetă tv a anunțat că nu se mai pune problema de asta. Iată ce a declarat fiica lui Petre Roman!Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014, iar împreună au o fetiță, pe Izabela.

Cei doi au surprins pe toată lumea după ce au divorțat la începutul lui 2021, la șapte ani de la nuntă. În vara aceluiași an, Oana și Marius și-au mai dat încă o șansă, dovadă că sentimentele de iubire nu au dispărut niciodată.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc

Deși fanii se așteptau să-i vadă din nou împreună, cu acte în regulă, Oana Roman a anunțat că nu ar de gând să se recăsătorească cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale. Cei doi se înțeleg bine, dar pregătirile pentru petrecere mai mult o obosesc pe fosta vedetă tv. În plus, crede că un simplu act nu schimbă cu nimic situația: Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine, după aceea iar suntem bine, când sus când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea, a declarat Oana Roman pentru impact.ro.

Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu, a mai spus ea, pentru sursa citată.

De ce a refuzat Oana Roman să participe la emisiuni

Vedeta are experiență în televiziune, însă de data asta a refuzat să participe la emisiuni. Ea a primit oferte pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, „Splash’, dar și „Asia Express’.

„Deocamdată nu, dar nici nu pot să zic că îmi arde buza, adică sunt foarte bine așa cum sunt. Online-ul e foarte ok pentru mine, noi avem și site-ul magazinului nostru de haine de care trebuie să avem grijă, acum de exemplu fac și pentru site poze, magazin fizic nu avem.

Deocamdată nu am niciun proiect în televiziune, dar am refuzat multe. Am refuzat reality-show-uri, de exemplu, nu mai vreau să mai fac niciun reality show pentru că am obosit. Am refuzat toate reality-show-urile: „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, „Asia Express’, Nea Mărin, Splash am refuzat mai de mult, le-am zis să nu mă mai cheme, nu mai vreau.

Nu vreau să mai fac reality show deloc. Am o vârstă, nu mai, gata! Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta. Cel puțin astea de plecat sub nicio formă. Despre familie așa aș face.

Am devenit mult mai selectivă, am început să refuz și podcasturi mai nou, nu mai vreau, am perioade așa, nu sunt în modul care trebuie acum pentru asta. În rest o să fac eu niște chestii în online, care oricum are acum o audiență foarte mare și cumva la mine e mai interesant când povestesc eu decât dacă îi pun pe alții să povestească. Atunci probabil că o să fac așa ca niște video-uri mai lungi în care o să am niște dicuții’, a declarat Oana Roman pentru Impact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024