Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adevăratul motiv pentru care Denis Drăguș nu și-a invitat mama și tatăl la propria nuntă

Adevăratul motiv pentru care Denis Drăguș nu și-a invitat mama și tatăl la propria nuntă

11 iul. 2024, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Denis Drăguș și Vanessa s-au căsătorit miercuri, 10 iulie. Nașul cuplului a fost cunoscutul antrenor Marius Șumudică. Cu toate acestea, marii absenți de la marele eveniment au fost chiar părinții celebrului fotbalist.

Se pare că fotbalistul nu are o relație bună cu părinții său, iar tatăl acestuia este distrus de durere. El a mărturisit că își dorește foarte mult să își vadă nepoatele și să aibă o relație civilizată cu fiul său.

„Este ca o pedeapsă cu moartea! Mă trezesc noaptea plângând. Eu și Laura, soția mea, nu dorim scandal, ci doar să putem vorbi cu Denis, să ne deblocheze pe WhatsApp și să ne vedem nepoțelele,” a declarat Mihai Drăguș pentru fanatik.ro.

De ce s-a îndepărtat Denis Drăguș de părinții săi

Mihai Drăguș consideră că relația dintre fiul său și Vanessa a marcat începutul unei îndepărtări de familie.

„Totul a început când Denis avea 19 ani și a fost convocat de Contra la naționala de seniori pentru meciul cu Serbia. Atunci am aflat că Vanessa s-a mutat la el. El a locuit în Academia Hagi până în clasa a 12-a, iar după ce a luat Bac-ul, i-am închiriat un apartament în Mamaia, pe banii mei. Probabil atunci s-a produs ruptura. Sunt multe de povestit, dar nu vreau să fac cancanuri.

Vreau doar să transmit un mesaj fiului nostru pe care îl iubim”, a spus tatăl fotbalistului.

Mihai Drăguș a mărturisit că Vanessa a avut un impact major asupra lui Denis

Mihai Drăguș a mărturisit că Vanessa a avut un impact major asupra lui Denis, transformându-l radical.

„Din copilul cuminte și ascultător, Denis s-a schimbat complet. Puteți întreba pe antrenorul lui de la juniori, pe bucătarul lui sau pe Zoli Iașko ce fel de copil era Denis. Nu mai este același. Aș fi vrut doar un ”mulțumesc!”,” a adăugat el.

Tatăl regretă că i-a spus fiului său că Vanessa nu este potrivită pentru el și că ar trebui să se concentreze pe carieră.

„Am spus că nu e de nasul lui, referindu-mă la cariera lui Denis. Consideram că nu era bine să se mute fata aia la el. Am avut dreptate, căci după 19 ani a regresat în loc să progreseze. L-a ajutat faptul că l-a luat Șumudică și l-a resuscitat. Bineînțeles, este și meritul lui Denis că nu a cedat.”

Părinții lui Denis trăiesc în suferință și dorința de a-și vedea nepoatele, însă situația pare fără rezolvare.

„Nu mai dorm noaptea, este o pedeapsă mortală! Mă trezesc și plâng. Cât o să mai rezistăm? Când era mic, am refuzat o ofertă de la Dinamo și l-am dus la Hagi pentru a-l proteja. M-am rugat mereu să nu se accidenteze, să rămână sănătos,” a încheiat tatăl fotbalistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024