Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adevăratul motiv pentru care Adriana Bahmuțeanu și George au ajuns la divorț. Detaliile pe care le țin departe de ochii curioșilor

Adevăratul motiv pentru care Adriana Bahmuțeanu și George au ajuns la divorț. Detaliile pe care le țin departe de ochii curioșilor

20 iul. 2024, 11:00,
în Cancan ultimă oră

Adevăratul motiv pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au ajuns la divorț. Anunțul separării a fost făcut în urmă cu doar câteva ore, iar vedeta a invocat că distanța ar fi fost problema. Vă prezentăm detaliile pe care Adriana a vrut să le țină departe de ochii curioșilor.

Probleme în paradis! Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au ajuns la separare, chiar dacă totul părea roz în căsnicia lor!

De ce ar fi ajuns Adriana Bahmuțeanu și George la divorț

Potrivit Antena Stars, George Restivan ar fi fost nevoit să plece în Statele Unite ale Americii pentru că fiul lui s-ar confrunta cu probleme de sănătate. Informațiile oferite de surse apropiate celor doi arată că fostului partener al Adrianei Bahmuțeanu i-ar fi fost aproape imposibil să se întoarcă în România în astfel de condiții.

Vedeta TV și-ar fi dorit să meargă în America după George Restivan, dar nu a putut pentru că nu ar fi obținut procură de la Silviu Prigoană pentru a putea să plece cu cei doi copii.

Adriana Bahmuțeanu își iubește foarte mult copiii, motiv pentru care nu ar fi lăsat-o sufletul să plece și să îi lase în țară. Cu atât mai mult, soacra vedetei ar fi refuzat să se mute în România, fiind deranjată de situația creată.

Cum au anunțat separarea

Despărțirea a fost anunțată prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. Adriana Bahmuțeanu a recunoscut pe această cale că a trăit o poveste de dragoste intensă, dar nu ar fi rezistat din cauza distanței.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevarată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Va rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu își dorește să rămână în relații bune cu fostul ei partener. Potrivit mesajului postat, ei vor avea grijă să se susțină atunci când vor avea nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *