Prima pagină » Cancan » Adevăratul motiv al rupturii dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu. Actrița a făcut primele declarații

Adevăratul motiv al rupturii dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu. Actrița a făcut primele declarații

02 dec. 2022, 10:48,
în Cancan

Între Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai există șanse de împăcare. În momentul în care relația lor a ajuns la final, fanii celor doi au avut un șoc, însă, ce i-a surprins și mai tare au fost situațiile prin care au trecut ulterior.

Fosta prezentatoare TV și tatăl fetiței sale au ajuns pe primele pagini ale ziarelor, iar acest lucru a determinat-o pe blondină să ia câteva decizii radicale.

Cristina Cioran nu a vrut să dea prea multe detalii, până acum, despre schimbările care s-au produs în viața ei, însă, recent și-a găsit curajul. Vedeta a mărturisit că nu se mai gândește la o împăcare cu tatăl fetiței sale, pentru că, acesta a greșit de prea multe ori.

Adevăratul motiv al rupturii dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu

De asemenea, aceasta a recunoscut faptul că i-a acordat destule șanse, însă, lucrurile nu s-au schimbat în bine.

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit.

Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Viva.

Cristina Cioran a ținut să precizeze faptul că niciodată nu o să vorbească urât de cel care i-a fost partener, pentru că nu vrea ca fiica ei să aibă de suferit mai târziu. Blondina își dorește să rămână în relații bune cu Alex Dobrescu, pentru a se putea ocupa împreună de creșterea micuței Ema.

„Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai adăugat Cristina Cioran, pentru aceeași sursă.

Cristina Cioran nu primește pensie alimentară pentru fetiță

Actrița Cristina Cioran a dezvăluit recent că nu primește pensie alimentară pentru fetiță, dar totodată refuză ajutorul fostului iubit Alex Dobrescu. După ce s-a despărțit de mama fiicei sale, bărbatul este într-o nouă relație, cu o tânără de 20 de ani. În plus, Cristina Cioran mai spune că fostul iubit nu-și îndeplinește obligațiile financiare nici față de celălalt copil al său.

În urmă cu aproape o lună, Cristina Cioran a pus punct relației cu Alex Dobrescu, cu care are o fetiță. Totul s-a petrecut pe neașteptate, ținând cont că la începutul toamnei cei doi anunțau că urmează să se căsătorească. Acum, însă, ruptura este definitivă, iar actrița a precizat că nu-l vrea în preajma ei sau al fetiței pe fostul iubit.

Cristina Cioran a declarat recent că nu dorește ajutorul lui Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, după ce s-au despărțit. Bărbatul a făcut și el unele declarații cu privire la fosta iubită, lăsând să se înțeleagă că aceasta va ajunge să regrete despărțirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`