Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Oana! Ce nu mai putea suporta deloc manelistul la fosta logodnică

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Oana! Ce nu mai putea suporta deloc manelistul la fosta logodnică

20 iul. 2024, 15:20, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

S-a aflat motivul despărțirii dintre Jador și Oana Ciocan! Buna prietenă a manelistului dezvăluie de ce s-a rupt lanțul de iubire.

Jador și Oana Ciocan nu mai formează un cuplu, așa cum interpretul de muzică de petrecere a recunoscut în mod oficial, prin intermediul rețelelor de socializare, de curând.

Jador și Oana Ciocan: de ce s-au despărțit, de fapt

Una dintre persoanele apropiate de manelist, cântăreața de muzică folclorică Elena Merișoreanu ne-a spus ce se află, de fapt, în spatele rupturii.

Folclorista abia aștepta să joace la nunta celui pe care îl vede ca pe fiul său, ba mai mult, deja își imagina că îi va ține în brațe și copilul, la botez.

Viața nu e întotdeauna așa cum ne aștepta. Ceea ce azi poate fi fericirea supremă, mâine se poate transforma în ceva complet diferit. Așa a fost și în cazul celor doi porumbei care și-au făcut planuri de nuntă, mariaj ce urma să se producă anul ăsta.

Elena Merișoreanu l-a contactat imediat pe Jador, după ce a aflat că nunta nu va mai avea loc, ca să afle ce s-a întâmplat. Jador i-a povestit, spășit, că nu se mai însoară, iar spynews.ro a aflat adevărul din spatele despărțirii de Oana.

„Mi-a spus că era foarte geloasă”

„Chiar am vorbit cu el zilele trecute. Am vrut să îl întreb, măi, da ce facem? Am vorbit personal cu el. I-am și zis: măi, eu credeam că vin la botez, la nuntă, deja îl vedeam și tătic. Mi-a zis:” Nu mai e nicio nuntă, doamna Elena, că e foarte geloasă”.

Îți dai seama, ca artist, ești înconjurat de atâta prezență feminină, dar el e un băiat tare cuminte, e prea cuminte. Pentru un artist așa iubit e greu să găsești pe cineva care să înțeleagă stilul tău de viață, să se obișnuiască cu tot ce faci, cu cântări… Mi-a spus că era foarte geloasă, că și dacă se poza cu cineva era geloasă (n. red.: se referă la fanele care voiau să facă fotografii cu manelistul). Să știi că el este un băiat foarte cumsecade, nu irosește banii, nu îi dă pe prostii. Îi investește, asta apreciez foarte mult la el”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru spynews.ro.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *