Prima pagină » Radio » Actualitate » Adelina și Cristi Chivu vor aniversa nunta de cristal. Cum arată acum soţia fostului căpitan al Naționalei

Adelina și Cristi Chivu vor aniversa nunta de cristal. Cum arată acum soţia fostului căpitan al Naționalei

19 ian. 2023, 11:10,
în Radio

Adelina, soția lui Cristi Chivu, se pregătește să organizeze petrecerea pentru nunta de cristal, care va avea loc în vară. Aceasta a bifat de curând o apariţie la TV, după o pauză de opt ani, timp în care s-a dedicat exclusiv familiei. Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani, s-au stabilit la Milano și au două fiice superbe. Adelina Chivu a precizat că ea și soțul ei petrec în fiecare an o vacanță singuri, deoarece petrec foarte puțin timp împreună.

Adelina și Cristi Chivu formează un cuplu superb și foarte îndrăgit din showbiz-ul autohton. Aceștia s-au remarcat mereu prin discreția și eleganța cu care își trăiesc viața de familie. Fosta prezentatoare TV a renunțat la cariera ei în urmă cu mai bine de 14 ani, pentru a se dedica familiei. Cei doi au două fiice născute la doi ani diferență, Natalia venind pe lume în 2009.

Adelina, soția lui Cristi Chivu, apariţie de senzație la TV

Adelina şi Cristi Chivu sunt căsătoriţi de 15 ani şi au împreună două fiice, Natalia și Anastasia. De mai mulți ani, familia fostului căpitan al ehipei naţionale s-a stabilit la Milano, iar soţia acestuia a apărut din nou la TV, după o pauză de opt ani. Soția fostului mare internațional Cristian Chivu, fostă prezentatoare la Antena 3, a vorbit în emisiunea „La Măruță” despre secretul relației lor.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor anii de căsătorie. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse. Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. În weekend nu suntem niciodată împreună. Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul”, a spus Adelina Chivu.

Adelina și Cristi Chivu vor aniversa nunta de cristal

Adelina și Cristi Chivu formează un cuplu superb la care toată lumea s-a uitat cu admirație atunci când au decis să se căsătorească. Cei doi și-au unit destinele în 2008, după un an de relație, printr-o nuntă superbă la Palatul Știrbey. În 2008, a venit pe lume primul copil, Natalia, care este deja adolescentă, și, la doi ani distanță, mezina Anastasia. În altă ordine de idei, Adelina și Cristi vor aniversa în curând 15 ani de căsnicie.

„Acum am aflat că se numește nunta de cristal. Pentru mine, să organizez petrecerea este de domeniul SF. Aniversarea este pe 6 iunie, iar el cam începe campionatul. Are meciuri din trei în trei zile (n.r. – Cristi Chivu este antrenor la Inter U19). Acum, când a fost Mondialul, a mai fost liber. El următoarea perioadă liberă o are în luna mai”, a mai spus soția lui Cristi Chivu.

Adelina Chivu a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță şi care este secretul căsniciei lor.

„Sunt lucruri care mă enervează la el, sunt 100% că și el are chestii care îl enervează la mine. Important e să ajungi să tolerezi defectele, să te obișnuiești cu ele”, a conchis Adelina Chivu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`