Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au făcut anunțul despre al doilea copil. Ce reacție a avut fetița lor, Zenny, când a auzit

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au făcut anunțul despre al doilea copil. Ce reacție a avut fetița lor, Zenny, când a auzit

20 iun. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adelina a mărturisit că ea și soțul ei o mai întreabă din când în când pe fiica lor dacă și-ar dori un frățior sau o surioară.
În plus, Adelina a povestit cum reușește să mențină relația cu soțul ei.

Adelina Pestrițu are deja o fetiță în vârstă de 5 ani, pe Zenayda, pe care o iubește nespus și care îi seamănă leit. Vedeta a dezvăluit că își dorește al doilea copil, purtând discuții pe această temă atât cu fiica, cât și cu soțul ei.

Adelina Pestrițu, totul despre al doilea copil

Vedeta a dezvăluit că fetița lor își dorește un frățior sau o surioară, iar ei ar aștepta cu bucurie să se întâmple acest lucru.

„O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru WOWbiz.

Adelina Pestrițu a dezvăluit ingredientul secret al căsniciei ei

Adelina Pestrițu este îndrăgită de publicul larg atât pentru cariera sa de succes în mediul online, dar și pentru familia frumoasă pe care o are. Vedeta a dezvăluit secretul relației ei de cuplu și ce sfat ar oferit fetelor care o urmăresc, astfel încât să aibă un cuplu armonios, fără probleme.

„Nu sunt cea mai bună la sfaturi, nici nu îmi place să dau sfaturi pe această temă, pentru că fiecare știe cum se simte mai bine. Dacă acea relație este potrivită pentru ea, e cam greu să dai sfaturi cuiva. Dar, important e să facem ceea ce simțim. Relația mea se bazează pe încredere și iubire”, a mărturisit Adelina Pestrițu, pentru WOWbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *