Prima pagină » Cancan » Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că este „însărcinată”. A făcut anunțul după vacanța din Turcia

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că este „însărcinată”. A făcut anunțul după vacanța din Turcia

20 oct. 2020, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că este „însărcinată” și chiar a postat o fotografie cu burtica ei, care ridică unele suspiciuni. Însă până la urmă a recunoscut că este doar o glumă și că burtica ei a luat proporții de la prea multe clătite.

Adelina Pestrițu tocmai s-a întors din vacanța din Turcia și le-a dat fanilor o veste neașteptată. Alături de soțul și fetița ei, frumoasa brunetă a petrecut o vacanță de vis acolo. Vedeta și-a încântat fanii cu pozele de familie pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Cei trei s-au distrat pe minune și au avut parte de o vreme perfectă pentru a sta la soare. Totodată, bruneta și-a etalat corpul bine lucrat la sală în diferite costume de baie care îi puneau silueta în evidență.

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că este „însărcinată”

Cu toate acestea, unele fotografii ale Adelinei Pestrițu au ridicat suspiciuni că ar putea fi însărcinată! Imediat după ce s-a întors din vacanță, bruneta a vorbit la secțiunea de stories de pe Instagram despre fotografia în care apare cu „burtică”. Vedeta le-a mărturisit internauților că este „însărcinată” cu cele 15 clătite pe care le-a mâncat în fiecare zi. Drept dovadă, Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor burtica sa de după vacanță, semn că și-a făcut toate poftele cât a fost plecată.

La poza cu Zeny mi-ați scris că sunt însarcinată și că voi așa simțiți. Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată! După vacanța în care am mancat câte 15 clatite pe zi! Multe clătitie am în burtică, deocamdată”, a spus Adelina Pestrițu pe rețeaua de socializare.

Ce spune Adelina Pestrițu despre al doilea copil

Oricum, nu este un secret că Adelina Pestrițu, una dintre cele mai urmărite femei din România, dorește să-și mărească familia. Ea speră că anunțul că este însărcinată din nou va veni cât mai curând în viața sa și a soțului ei, Virgil Șteblea. Bruneta a postat o fotografie alături de o nepoțică, Elisabeth, și le-a mărturisit fanilor că se va grăbi cu un frate sau o soră pentru Zenaida.

Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth”, a scris Adelina Pestrițu, în descriere fotografiei postată pe pagina ei de Instagram.

Oricum, din moment ce își dorește acest lucru, cel mai probabil, cât de curând, Adelina Pestrițu va anunța că, într-adevăr este însărcinată. Rămâne de văzut ce va fi: tot fetiță ori băiețel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *