Prima pagină » Cancan » Adelina Pestrițu a vorbit despre despărțire la 5 ani de la căsătorie: „O facem pentru totdeauna”

Adelina Pestrițu a vorbit despre despărțire la 5 ani de la căsătorie: „O facem pentru totdeauna”

19 iul. 2024, 12:59,
BZI.ro, în Cancan

Adelina Pestrițu și soțul ei Virgil Șteblea au vorbit, printre altele, despre despărțire, la 5 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, cei doi au vorbit despre relația lor și despre cum decurge viața de familie. Mai mult, Adelina Pestrițu a precizat că nu crede în pauza unei relații și dacă o să se separe vreodată, o să fie pentru totdeauna.

Adelina Pestrițu a vorbit despre despărțire la 5 ani de la căsătorie

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au făcut anunțul la 5 ani de la căsătorie. Cei doi au atins și subiectul despărțirii, mai exact dacă a fost vreodată în stadiul în care să aibă nevoie de o pauză în cuplu.

„Eu nu cred în pauze. Ar fi foarte greu să luăm o pauză, de la ce? De la viața de familie? De la viața de cuplu? Apoi să ne întoarcem și să continuăm, wow, iubirea vieții mele. Noi nu ne-am pus niciodată problema să se întâmple asta, pentru că nu am avut motive pentru așa ceva. Nu am avut cumpene în relația noastră”, a precizat Adelina Pestrițu.

De partea cealaltă, soțul brunetei, Virgil Șteblea, este mai tranșant și nu ar vedea nicio cale de împăcare după separare.

„Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”, a susținut soțul Adelinei Pestrițu.

Cum văd cei doi viața de familie după 5 ani de mariaj

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au dezvăluit ce înseamnă cu adevărat pentru ei faptul că au împlinit cinci ani de căsătorie și de ce au ales să organizeze un shooting foto în rochie de mireasă și costumul de mire.

„E o bucurie pentru noi. Sper să împlinim mulți, mulți, mulți ani”, a declarat Virgil Șteblea.

„Suntem emoționați. Mă bucur că am reușit să ne organizăm pentru shooting-ul foto, pe care nu l-am avut la data nunții. Eu sper să ajungem la nunta de diamant. Mai rar în zilele noastre, dar situația se prezintă în felul următor.

Noi ne-am dorit să facem această ședință foto, pentru a marca momentul, după care am aflat că la 5 ani de la nuntă este ceva oficial, nunta de lemn. Am căutat însemnătatea acestui eveniment și ne-am dat seama că totuși trebuie să dăm mai multă importanță acestui moment. Vom face niște poze, care ne vor însoți toată viața”, a spus și Adelina Pestrițu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024