Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adelina Pestrițu a ajuns de urgență la spital. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate!

Adelina Pestrițu a ajuns de urgență la spital. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate!

15 feb. 2023, 19:18, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Adelina Pestrițu are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Îndrăgita vedetă nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente, fiindcă dis-de-dimineață a ajuns la Spital. Este clar că nu se simte deloc bine și se pare că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

Nu s-a ferit absolut deloc de marea ei comunitate de pe rețelele de socializare și a împărtășit cu ei faptul că a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Iată ce a postat pe Internet!

Adelina Pestrițu are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital

În urmă cu aproxmativ două săptămâni, Adelina Pestrițu sărbătorea ziua ei de naștere și se simțea foarte bine. Ei bine însă, în aceasta dimineață, lucrurile nu mai stăteau la fel. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că de data aceasta problemele de sănătate o îngrijorează destul de tare. Pentru ca fanii să nu-i simtă lipsa cât o să fie la Spital, dar și pentru a nu-și face griji pentru ea, a ales să le spună chiar ea că nu se simte deloc bine.

Aseară, Adelina Pestrițu și-a făcut o serie de planuri pentru ziua de azi. Din fericire, lucrurile nu au decurs așa cum ea se aștepta, ci fix pe dos. Nu a ajuns la salonul de înfrumusețare încă de la primele ore ale dimineții pentru a-și face schimbarea de look pe care și-o dorea, ci din contră. A ajuns de urgență pe mâinile medicilor. În loc să se fotografieze cu cafeaua în mână și cu vopseaua în păr, ea a pozat patul de spital însoțit de un mesaj ce dă tuturor de înțeles că nu se simte deloc bine.

„Degeaba ne tot facem planuri. Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! (când totul va fi bine)”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram, în această dimineață.

Adelina Pestrițu vrea să își schimbe look-ul

Adelina Pestrițu le-a spus fanelor ei din mediul online că azi o să își schimbe look-ul. Bineînțeles, le-a întrebat la ce schimbare se așteaptă. Majoritatea mesajelor au fost să nu se mai tundă din nou, astfel că vedeta le-a liniștit și le-a explicat că nu o să-și mai scurteze părul de data aceasta. Se pare că este vorba despre o altă culoare sau chiar despre breton. Nu știm încă exact, cert este că, cel mai probabil, programarea a fost deja anulată, ea fiind la Spital.

„După câțiva ani, testând foarte multe metode de gestionare a timpului, am reușit să fac puțină ordine în programul meu și să prioritizez lucrurile. Am rezervat timp pentru ei, iar când simt că e mai multă nevoie de mine în viața personală, pun totul pe hold și mă concentrez pe familie.

Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul. Ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o. Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am”,, a spus Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *