Prima pagină » Cultural » Adelina Ioana Pestrițu face furori pe Facebook și se bucură de succes. Vedeta câștigă sume impresionante din activitatea de influencer

Adelina Ioana Pestrițu face furori pe Facebook și se bucură de succes. Vedeta câștigă sume impresionante din activitatea de influencer

07 nov. 2022, 08:07,
în Cultural

Adelina Ioana Pestrițu face furori pe Facebook și se bucură de succes. Aceasta deține o avere uluitoare și nu ezită să vorbească despre viața de lux pe care o duce, dovadă fiind fotografiile din mediul online. Focoasa brunetă are numeroase contracte de publicitate cu brand-uri din țară și de peste hotare, iar proiectele sale îi aduc bani frumoși în conturi. Vedeta câștigă sume impresionante din activitatea de influencer și atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la tv, pe rețelele de socializare sau la evenimentele mondene.

Adelina Ioana Pestrițu face furori pe Facebook și se bucură de succes

Adelina Ioana Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 35 de ani, bruneta se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și în viața privată. Deși are un program încărcat și numeroase proiecte în mediul online, Adelina Pestrițu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Dincolo de celebritate, vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră. Adelina Ioana Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, cu care are o fetiță superbă, pe micuța Zenaida Maria. Deși mariajul lor a fost greu încercat, cei doi se iubesc mai mult ca oricând și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Adelina Pestrițu este mereu la înălțime. Aceasta are un succes impresionant, iar activitatea sa de influencer îi aduce în conturi sume uluitoare. Bruneta deține o avere impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Pe Facebook, aceasta își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy, la fel ca Roxana Vașniuc, prezentatoarea ce s-a căsătorit de curând cu alesul inimii ei.

Deși a fost criticată de unii pentru aparițiile sale îndrăznețe și trecutul amoros controversat, Adelina Pestrițu își asumă fiecare capitol din viața sa și se bucură din plin de celebritate.

Ce venituri impresionante adună vedeta din activitatea de influencer

Adelina Pestrițu este cel mai bogat influencer din România. Aceasta ar fi avut încasări de peste jumătate de milion de euro din activitatea în mediul online și din afacerile cu bijuterii și haine. Vedeta deține o avere uluitoare și duce o viață de lux alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a precizat că are un program extrem de încărcat și că face numeroase sacrificii pentru a fi unul dintre cei mai buni influenceri din România.

„Pe lângă toată munca pe care am depus-o, am avut norocul să adun oameni frumoși în comunitatea mea, oameni care sunt fideli, care îmi sunt prieteni de foarte mult timp. Activez în mediul online de peste 11 ani. Mai întâi am apărut pe Facebook, apoi pe Instagram și TikTok. Nu pot să spun că am fost atrasă din prima de TikTok, dar ulterior am văzut că se poate face content educativ, pe care oamenii să-l aprecieze. Îmi place să fiu alături de oameni și, dacă pot, să ajut.

Meseria de influencer cere, cu adevărat, sacrificii și multă implicare. Dacă îți dorești să dormi mult, să ai mult timp liber, să îți ții viața super privată, să stai departe de hateri, înseamnă că nu e pentru tine acest job. Pentru mine este o meserie, pentru că e principala mea sursă de venit și fac asta full-time. De cum mă trezesc, până când mă pun în pat să dorm, asta fac: creez conținut pentru cei care mă urmăresc. Chiar aș fi onorată să le pun telefonul în mână celor care au astfel de păreri despre influenceri, cum că ar sta degeaba și că e simplu ce fac.”, a declarat vedeta.

Adelina Ioana Pestrițu se bucură de un succes impresionant în carieră și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *