Prima pagină » Local » Adelina Eţcu, pițipoanca ce a urcat băută la volan a scăpat de închisoare

Adelina Eţcu, pițipoanca ce a urcat băută la volan a scăpat de închisoare

11 nov. 2020, 09:53,
BZI.ro, în Local

Justiţia română a decis ca Adelina Eţcu, pițipoanca ce a urcat băuta la volanul unui bolid de lux, poate să scape de închisoare. Concret, magistraţii i-au dat Adelinei o pedeapsă de 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare.

Menţionăm că Adelina Ețcu a ajuns cunoscută presei naționale după ce BZI.RO a prezentat în exclusivitate cazul acesteia.

Adelina Ețcu a scăpat de închisoare după ce a condus fără permis și sub influenţa băuturilor alcoolice

BZI.RO relata în 2016 faptul că Adelina Ețcu a fost prinsă de autorităţile locale la volanul unui autoturism. Aceasta consumase alcool și nu avea permis. La acea vreme, cazul a ajuns şi în atenţia presei centrale. Totuşi, de curând, magistraţii ieșeni au decis ca piţipoanca să primească doar 1 an şi 5 luni de închisoare. Interesant este faptul că magistraţii au decis să nu îi dea închisoare cu executare pentru că tânăra bea ocazional din cauza problemelor sentimentale.

„Se reţine că inculpata este bine integrată în societate, având un loc de muncă (…) Se mai reţine că inculpata a urmat mai multe şedinţe de consiliere psihologică“, au precizat judecătorii, care au mai arătat că Adelina Eţcu a consumat alcool înainte de a se urca la volan într-o perioadă în care bea „ocazional“ din cauza problemelor emoţionale.

Cine este piți?

Adelina Etcu este o tânără din Iaşi care papa banii părinţilor. Aceştia sunt stabiliţi la Paris şi deţin mai multe firme ce au ca domeniu de activitate construcţiile. Principală şi cea mai productivă societate construieşte case din lemn ecologice. Apropiaţii mai susţin că tânăra ar avea probleme şi cu consumul de droguri, pe lângă cel de alcool, şi aruncă bani grei prin cluburile de fâţe.

Ea a ajuns „vedetă” în urma unei întâmplări petrecute în parcarea Complexului Comercial Palas, în anul 2014. A reuşit să ocupe două locuri de parcare, motivând că nu a vrut să aibă zgârieturi pe Porsche-ul ei. Adelina se laudă cu o super vilă în buricul Parisului, foarte aproape de catedrală Notre Dame, dar şi un apartament. Susţine însă că afacerile nu-i permit să stea foarte mult acolo. Mai exact, ieşeanca împreună cu părinţii ei au dezvoltat o afacere imobiliară cu case din lemn.

Adelina Ețcu avea permisul suspendat

Audiata, Etcu a mărturisit că, pe 22 februarie, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla singură la domiciliul situat în Iocalitatea Bârnova, a consumat două pahare cu vin roşu, iar mâncare a consumat în jurul orei 15:00, precum şi între orele 21:30-22:00. Potrivit examinării în sânge, Adelina Etcu, conform buletinului de analiza toxicologică, avea la ora 1:55 o îmbibaţie de 1.20 la mie alcool pur în sânge, iar la ora 2:55 o îmbibaţie de 1.00 la mie alcool pur în sânge. După toate acestea, magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Etcu, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *