Prima pagină » Cultural » Adelina Chivu, o prezență răvășitoare la vârsta de 41 de ani. Soția lui Cristi Chivu a dezvăluit secretul frumuseții sale

Adelina Chivu, o prezență răvășitoare la vârsta de 41 de ani. Soția lui Cristi Chivu a dezvăluit secretul frumuseții sale

21 apr. 2023, 10:43,
în Cultural

Adelina Chivu este o prezență răvășitoare la vârsta de 41 de ani. Aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă fotografiile de pe rețelele de socializare stârnesc valuri de admirație. Adelina Chivu este apreciată de internauți pentru fizicul fără cusur, dar și pentru familia sa. Recent, soția lui Cristi Chivu a dezvăluit secretul frumuseții sale.

Adelina Chivu, o prezență răvășitoare la vârsta de 41 de ani

Adelina Chivu se consideră o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Aceasta are un soț devotat și doi copii superbi, iar pe plan profesional se bucură de succes. Adelina și Cristi Chivu s-au întâlnit în anul 2007, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din România. Anii au trecut însă Adelina Chivu se menține în formă și afișează un ten perfect. Soția lui Cristi Chivu se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Recent, Adelina Chivu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Mi-am luat acasă greutăţi, am bandă de alergat, benzi de rezistenţă. Deci m-am antrenat. În plus, am ţinut o dietă cu soţul meu şi am slăbit mult amândoi. Bine, el slăbea văzând cu ochii, deşi avea mai puţină nevoie decât mine. (…) Am acţionat cu dieta. Și a fost foarte bine în tandem cu Cristi, pentru că eu sunt pofiticioasă şi nu pot ţine dietă singură.

Eu prefer să fac sport şi să nu ţin dietă. El, în schimb, se poate abţine, are acest antrenament de ani de zile: poţi mânca orice în faţa lui Cristi şi el nu se atinge. Eu nu sunt aşa, dar alături de el m-am ambiţionat şi am încheiat dieta arătând ca la 20 de ani amândoi.”, a declarat aceasta.

Adelina Chivu face furori pe Instagram și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Și celebra prezentatoare și jurnalistă Cristina Herea are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se bucură din plin de viață alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune soția lui Cristi Chivu despre provocările din viața de cuplu

Adelina și Cristi Chivu radiază de fericire de când sunt părinți și se mândresc cu familia lor frumoasă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, iar Adelina l-a cucerit pe partenerul ei cu niște pateuri delicioase, dar și cu niște glume de neuitat.

„Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui. Au trecut foarte repede și foarte ușor acești 15 ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu dădeam șanse dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. Am avut timp să ne fie dor unul de altul, fiind plecat atât de des.”, a mărturisit soția lui Chivu.

Deși au mai avut parte de momente tensionate în căsnicie, Adelina și Cristi Chivu nu s-au gândit niciodată la divorț. Aceștia radiază de fericire împreună și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal și își țin copiii departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *