Prima pagină » International » Adele intenționează să ia o pauză prelungită de la muzică: „Cred că vreau să fac alte activități creative”

Adele intenționează să ia o pauză prelungită de la muzică: „Cred că vreau să fac alte activități creative”

17 iul. 2024, 17:00,
Simona Ciobanu în International

Cântăreața britanică Adele a anunțat că intenționează să ia o pauză prelungită de la muzică după actualul turneu de concerte, conform BBC, relatează News.ro.

„Rezervorul meu este destul de gol în acest moment”, a spus Adele pentru postul de televiziune german ZDF, înaintea unei serii de zece concerte în Munchen. „Nu am niciun plan pentru muzică nouă”, a adăugat ea. „Vreau o pauză lungă după toate acestea și cred că vreau să fac alte activități creative pentru o vreme”.

Ultimul album al artistei a fost lansat în 2021, iar în ultimii doi ani, ea a avut o rezidență de weekend în Las Vegas, finalizând recent al 90-lea spectacol la Caesar’s Palace, cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Rezidența se va încheia în noiembrie, iar Adele a menționat că experiența a fost epuizantă emoțional.

Cu toate acestea, nu toate concertele din Las Vegas au decurs fără probleme.

Adele: „Totul mă enervează”

În luna iunie, Adele a confruntat un spectator care ar fi strigat „Pride sucks” în timpul unui concert.

„Ai venit la spectacolul meu și ai spus că Pride e nașpa?”, a reacționat ea. „Nu fi atât de ridicol. Dacă nu ai nimic frumos de spus, taci, bine?”

Întrebată despre incident, artista a recunoscut că se enervează ușor.

„Totul mă enervează”, a spus ea pentru ZDF. „Absolut totul. Am 36 de ani. Sunt bătrână și morocănoasă acum”.

Concertele din Munchen vor fi de o amploare diferită față de cele din Las Vegas, așteptându-se ca 74.000 de fani să o vadă în fiecare seară pe un stadion special construit. Locația va include și o „experiență Adele”, cu un pub englezesc, o scenă pentru trupe de cover-uri și standuri cu cocktailuri speciale.

De asemenea, după o pauză de 10 ani, Moby a anunțat că revine pe scenă pentru noi concerte.

Organizatorii își propun, de asemenea, să intre în Cartea Recordurilor Guinness cu cel mai mare ecran în aer liber din lume, având o lungime de 220 metri.

Adele a postat duminică pe Instagram imagini ale locației, descriindu-le ca fiind „incredibil de interesante”.

Primul concert va avea loc pe 2 august, dar biletele pentru rezidență sunt încă disponibile, potrivit agenției de presă germane DPA.

Promotorul Marek Lieberberg a declarat că biletele cele mai disponibile sunt cele de la capetele superioare și inferioare ale gamei de prețuri. Cele mai ieftine bilete costă 79 de euro (66 lire sterline), iar cele mai scumpe 430 de euro (360 de lire sterline).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`