Prima pagină » Cancan » Adela Popescu și soțul ei, surprinși la un festival! Cum au fost filmați cei doi

Adela Popescu și soțul ei, surprinși la un festival! Cum au fost filmați cei doi

24 iul. 2024, 14:58,
în Cancan

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au fost surprinși împreună la un festival. Internauții au rămas uimiți de modul în care s-au comportat cei doi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de aproape un deceniu și au împreună trei copii, însă mențin aprinsă și acum flacăra pasiunii și a iubirii. Nu o spun ei, ci oamenii care i-au observat la un festival de muzică, acolo unde cei doi prezentatori TV nu s-au sfiit să-și dea frâu liber sentimentelor.

Adela Popescu și soțul ei, surprinși la un festival

Radu Vâlcan și Adela Popescu au surprins pe toată lumea după ce au fost văzuți la festivalul de muzică din Cluj. Cei doi soți s-au distrat împreună și, chiar și după un deceniu de căsătorie, au dovedit că nu au uitat nici de romantism.

Una dintre tinerele prezente la eveniment i-a filmat în timp ce dansau, se îmbrățișau și se sărutau cu foc, iar clipul a devenit viral pe internet.

Oamenii care au urmărit imaginile au rămas uimiți de cât de drăgăstoși sunt Adela și Radu unul cu celălalt și, deși i-au lăudat pentru relația frumoasă pe care o au, nu au ezitat să facă și glume pe seama emisiunii pe care o prezintă Radu Vâlcan, îndemnându-l pe el și soția lui să meargă să se testeze în Thailanda.

„Ați venit împreună la festival, cum plecați? Împreună sau separat?/ Poate ajung și ei la emisiune, să se testeze puțin/ Faini oameni. Un cuplu frumos/ Sunt un cuplu exemplu. Super mișto amândoi/ Ce oameni simpli și faini. Adorabili/ Ce frumos că știu să se distreze!!/ Ce frumoși sunt! Felicitări vouă! Mai bun prezentator pentru emisiune nici că se putea! Le dă un super exemplu concurenților!”, sunt câteva dintre comentariile internauților de la postarea respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024