Prima pagină » Cancan » Adela Popescu și soțul ei își fac casă ca în Toscana, la Șușani. Primele imagini de pe șantier

Adela Popescu și soțul ei își fac casă ca în Toscana, la Șușani. Primele imagini de pe șantier

29 ian. 2024, 11:16,
în Cancan

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, își fac casă ca în Toscana, la Șușani, pentru a avea unde să evadeze împreună cu familia. Îndrăgitul cuplu are trei copii, băieți toți, și își dorește ca aceștia să petreacă cât mai mult timp pe meleagurile ei natale. Însă, pe lângă moșia pe care și-o face în Vâlcea, Adela Popescu și soțul ei mai au și un apartament pe Litoral, dar și o vilă impozantă în Capitală.

Au o vilă superbă în București, și-au cumpărat un apartament la mare, în Olimp, iar acum își ridică o casă de vacanță în Șușani, Vâlcea, localitatea natală a Adelei Popescu. Actrița și soțul ei, Radu Vâlcan, își construiesc un loc de vis, departe de agitația Capitalei, unde cei trei băieți ai lor să-și petreacă vacanțele.

Adela Popescu și soțul ei își fac casă ca în Toscana, la Șușani

Toamna trecută, Adela Popescu anunța că un vis mai vechi e pe cale să prindă contur: o casă de vacanță la țară, în localitatea ei natală, Șușani, județul Vâlcea, acolo unde au rămas să locuiască părinții ei.

„De ce casă de vacanță la Șușani? Noi suntem deja foarte mulți și nu prea mai încăpem în casă părintească. Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc steril, impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună.

Dar noi vrem că ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu viață în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Că noi credem că sunt lecții valoroase pentru ei.

Nu încerc să construiesc o atmosfera idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât timp încă găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”, scria Adela Popescu la acea vreme.

Primele imagini de pe șantierul de la Șușani

Și iată că locuința prinde viață, iar weekendul acesta, Adela și Radu au fost în inspecție, pe șantier. După cele câteva poze publicate pe Instastory și descrierea actriței, căsuța de vacanță și mai ales împrejurimile te duc cu gândul la pitoreasca Toscana.

„Astăzi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor la casa noastră de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă. Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde”.

Șușani este o comună în județul Vâlcea, Oltenia, România, formată din satele Râmești, Sârbi, Stoiculești, Șușani și Ușurei. Este situată în partea de sud a județului.

„Mă urcasem pe acoperiș să văd exact care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau”, a scris Adela Popescu în dreptul pozelor publicate pe Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *